Egyes embereket miért nem érdekli, ha ugat a kutyája?
Figyelt kérdés
Vidéken gyakori jelenség, hogy kertes házban tartott kutya vagy kutyák ugatnak, feleslegesen. Miért nem akarja, vagy miért nem tudja belé nevelni a gazdája, hogy akkor ugasson, ha tényleges veszély van? Miért hagyják szenvedni a kutyát?(Mivel nem foglalkoznak vele elég időt, a jószág unalmában ugat.)2015. máj. 9. 19:25
1/17 anonim válasza:
"szenvedni" :D Amúgy mégis mit tudsz kezdeni ha a kutyának épp ugatni támad kedve?
2/17 A kérdező kommentje:
Ha az én kutyám, megnézném mit ugat, és ha semmi veszély nincs, akkor megnyugtatnám, vagy játszanék vele egy kicsit.
2015. máj. 9. 19:35
3/17 anonim válasza:
A kutya sokszor csak azért ugat, mert "beszélget" a másikakkal.
4/17 anonim válasza:
Egyrészt ha megnyugtatod, dicséretnek veszi az ugatásért. Másrészt én egy kisvárosban élek. Itt van nem messze egy lovarda. A kutyáim mindig ugatnak, ha lovat látnak. Nem azért, mert nem foglalkozom velük, de egyszerűen nem lehet mit csinálni. Ez nem jelenti, hogy ne foglalkozom velük. Meg az egész utca ugat például, ha egy kóbor kutya jön, stb.
5/17 anonim válasza:
Szenved a kutya az ugatastol? :)))
Ez nekem uj.
Van egy csomo ember aki meg sem hallja ha ugat a kutyaja. Mert idos, mert jol szigetel az ablaka, vagy mar megszokta.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem az ugatástól szenved, hanem mert nem foglalkoznak vele annyit, amennyit igényel.
2015. máj. 9. 20:10
7/17 A kérdező kommentje:
Igen, sok olyan ember van, de engem a maradék érdekel. Akik miatt kirabolnak, ne adj Isten, megölnek öreg embereket, mert senki nem foglalkozik az ugatásával, mert úgyis mindig ugat.
2015. máj. 9. 20:12
8/17 anonim válasza:
A kutya azért ugat mert ő így beszél. Ennyi erővel téged is csitítgathatnálak most, hogy csendbe legyél mert feleslegesen beszélsz(írsz).
9/17 anonim válasza:
Ezt a nem foglalkoznak vele dolgot mar csak te vetited bele.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint minden egyes kutyatartó úgy bánik a kutyáival, ahogyan az szükséges, és ahogy az állat igényli. A vázolt probléma csupán fikció.
2015. máj. 13. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!