Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nyomaszt a magány, egyedüllét,...

Nyomaszt a magány, egyedüllét, oldanám, ismerkednék, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A munkahelyen nincs senki akivel szívesen beszélgetnék, ismerkednék, ugyanis nem az én korosztályom, öregebbek. Hogyan tehetnék szert korban, hozzám illő hasonló gondolkodású barátokra?

28F

2015. máj. 11. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Jár el valahova sportolni, ott lehet ismerkedni, vagy valamilyen klubba, ami kapcsolódóik az érdeklődési körödhöz, hobbidhoz.

Én nem zárnám ki a kollégákat sem, lehet, hogy idősebbek nálad, de attól még lehet velük beszélgetni, meg lehet, hogy vannak fiatalabb ismerőseik is.

2015. máj. 11. 14:19
 2/4 anonim válasza:
22%

hallgass Eminem zenét, éld bele magad, mint ha te énekelnéd mindenki elôtt,

vagy csinálj magadról egy youtube videót, mindenkivel nézesd meg, már nem vagy magányos, mindenki fejében fogsz járni.

2015. máj. 11. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
A munkahelyen nincs senki akivel szívesen beszélgetnék, ismerkednék, ugyanis nem az én korosztályom, öregebbek, a munka megbeszélésén kívül nem igen akad közös téma, szórakozás.
2015. máj. 11. 15:53
 4/4 anonim válasza:
22%
én egyedül hallgatom, telefonból, füllhallgatón este vagy nappal, vagy az erdôben sétállva
2015. máj. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!