Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Titeket nem visel meg ez a...

Titeket nem visel meg ez a rossz idő?

Figyelt kérdés
Teljesen le vagyok hangolva... mindig van mit tennem, nem szoktam unatkozni, szinte soha. Most mégis. Lenne házimunkám is, de semmi kedvem sincs. 21/f

2015. máj. 2. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó. Leszokottak kollektív rágyújtása a tegnapi napon.

Én is leszoktam a dohányzásról, nagyjából 3-4 hónapja, és tegnap elvettem barátom cigijéből egyet, mert annyira kényelmetlenül éreztem magam, hogy azt hittem ha rágyújtok, akkor majd jobb kedvem lesz. Rágyújtottam és a második slukk után így majdnem behánytam. Na, mondom jó, akkor ezt hagyjuk :) Elszoktam tőle úgy látszik. Na de milyen érdekes, hogy én is tegnap gyújtottam rá, több hónap nemdohányzás után. De azért én nem fogok visszaszokni. Te se tedd.

2015. máj. 3. 16:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem. Csak tudod, ez ilyen beképzelt örömforrás, a külső rossz kompenzálásaképp. :)
2015. máj. 3. 18:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor én valahogy kivétel vagyok. :D Engem a borongós, esős, és a téli időjárás dob fel, valahogy jobban kedvelem. A tűző napsütés, tavasz-nyár nagyon nem az én világom.
2015. máj. 5. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!