Nagyon magányos vagyok, valaki?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok,sajnos nagyon magányos is.3-éve nincsenek barátaim.Hülye voltam,mert jártam 1-évig egy lánnyal,és csak vele foglalkoztam,a barátokkal már nem,ezért ők is eltávolodtak,megszüntek a barátságok..Azóta valahogy nem megy a barátkozás,lányokkal jól kijövök,előbb találok közös témát,mint fiúkkal,talán mert 1 évig csak a lány volt a társaságom,csak az volt a legrosszabb mikor vége lett vele,és senki sem volt már ott,mellettem,és azóta egyedül vagyok,persze voltak kapcsolataim lányokkal,de ugye mindig vége lett..Lány barátom van,de nagyon messze lakik,szóval csak netes kapcsolat az egész.Dolgozom,adok magamra,stb,de még sincs kivel elmenni sehova,hiába lesz nyár,ha nem tudom senkivel sem élvezni ezt,pedig jó lenne elmenni,ide-oda,hülyéskedni,vagy bármit,mert ez az állapot nagyon fáj nekem,utálok egyedül lenni,vágyom a társasagra,legalább 1 valakire aki foglalkozik velem :/.Ha lenne kedve valakinek barátkozni ismerkedni,írjon,vagy kommentet és írok.2015. ápr. 28. 15:33
11/13 A kérdező kommentje:
írtam :)
2015. ápr. 29. 20:20
12/13 A kérdező kommentje:
Persze mind jónak hangzik amit leírtál,de egyedül valahogy mégsem visz rá a tudat,hogy bárminek is neki kezdjek:/
2015. ápr. 29. 20:21
13/13 anonim válasza:
Muszáj volna találnod egy hobbit, ahol szükségszerűen találkozol más emberekkel is. Rögtön lesz beszélgetési téma, és elfoglaltság, nem az egyedülléten töröd a fejed.
Nem baj, hogy nincs kedved menni, csak a társaságért nagyon nehéz barátkozni is, nemhogy kapcsolatban lenni valakivel.
Mozdulj ki, és valami aktív dolgot keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!