Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem látom értelmét az életemne...

Nem látom értelmét az életemnek. Minden nap hazamegyek a munkából és nem vár senki. Hiába próbálkoztam hogy legyen barátnőm. Mit kéne tennem? Úgy érzem nem bírom sokáig!

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 18:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Talán, ha változtatnátok a hozzáállásotokon más lenne a helyzet. Ha nem fogadjátok el magatokat, akkor egy lány/nő vagy úgy egyáltalán bárki más hogy fogadjon el titeket?

Én biztos nem érdeklődnék egy olyan pasi iránt, aki csak nyafog.

Mindenkinek vannak problémái az életben, de mindenre van megoldás csak meg kell találni.

És itt nem az arcoddal van a probléma...

Lehet nyers vagyok, de máshogy nem tudom és nem is akarom leirni most.

2015. ápr. 24. 23:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Neked tuti meg van minden, úgy könnyű beszélni. Úgy én is osztanám az észt.
2015. ápr. 25. 09:40
 23/25 anonim ***** válasza:

22-es, dehogy van meg mindenem. Nekem sem konnyebb, mint másoknak.

De nem fogok magyarázkodni, mert ezzel a mondatoddal már látom, hogy nem érdemes.

2015. ápr. 25. 14:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Dehogy kell magyarázkodni, nem kérte senki. Meg különben is a gondolatoddal elárultál mindent.
2015. ápr. 25. 15:40
 25/25 anonim válasza:

Mi lesz velünk emberek?! De komolyan! Mindenki itt sír, hogy "nincs senkim , jaj de szar nekem"! Tudod mit? Valószínűleg meg van az oka, hogy magányos vagy! Szoktál a munkahelyeden kommunikálni az emberekkel? De most nem arra gondolok, hogy "ide tudod adni a celluxot?". Hanem megkérdezni, hogy van, milyen napja van, ha vannak gyerekei akkor hogy vannak stb. Eszedbe jutott már? Nem azt mondom, hogy az embernek nem lehetnek mélypontjai! Nekem is voltak! Tragikusnak nem, de rossznak azért nevezhető gyerekkorom volt, de 11(!!!) éves fejjel rájöttem, hogy minden rajtam áll! Te mennyi idős vagy? 20 valamennyi. Hát akkor gratulálok, komolyan! Tudod mit? Menj és vágd fel az ereidet! Jobb lesz? NEM. ROHADTUL NEM.

Ezzel nem megbántani akartalak, komolyan nem.

2015. máj. 2. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!