Jól döntöttem tegnap, hogy nem próbálok meg ismerkedni?
Szeretnél barátnőt? IGEN.
Ismerkedtél? NEM.
Jó döntés volt?
Szerintem te csak kifogásokat keresel, igazándiből nem mernél megszólítani egy lányt.
Az, hogy magasabb, mint te, az még nem eltántorítandó ok arra, hogy ne legyen a barátnőd.
Ne azt nézd mi vele a gond, hanem hogy mi benne a jó. Ha nem tetszik az megint más dolog, de ilyen apró-cseprő hibák, mint például magasabb, mint te, az még nem probléma, láttam én már olyan párt, ahol a nő jóval magasabb volt, nem is egyet.
Ne kifogásokat keress, hogy miért nem tetszik, hanem tessék odamenni, és beszélgetni egy lánnyal, ha tényleg barátnőt keresel.
Ha feleséget szeretnél majd valamikor, akkor meg kell tanulnod kifogások nélkül odamenni egy nőhöz, és beszélgetni vele stb.
Én szerintem a kifogások nálad, még azért is vannak, mert felkészületlen vagy, nem tudod, hogy kezdj hozzá.
Erre csak azt tudom mondani, hogy mutasd a legjobb oldalad, és légy kedves, de ne túlságosan, mert a papucsot senki nem szereti.
Én se vagyok az a nagy csajozós, de látom, hogy egy nőnek mi tetszik, és mi nem. :) Néha tesztelgettem őket, hogy melyik stílusom a nyerő náluk, vagy csak szimplán végiggondoltam a dolgokat. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!