Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Jól döntöttem tegnap, hogy...

Jól döntöttem tegnap, hogy nem próbálok meg ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tegnap úgy döntöttem, hogy többet nem megyek koncertre és nem fogok ismerkedni. Gondoltam megpróbálok szerezni egy barátnőt mivel haverjaim nem igazán vannak és hát lányokat könnyebb megszólítani meg hát 24 felé már ideje lenne szerezni egyet. Nos igen ám csakhogy eléggé visszahúzódó vagyok (főleg miután 9 éven annyi viszonylag "rosszabb" dolgokon mentem keresztül.) igazából emberek közé is (mármint saját akaratomból) is csak kb másfél éve járok. a tegnapi koncerten jó sokan voltunk még hát fel voltam már "pörögve" mert annak ellenére, hogy korán kellett kelnem egész jó nap volt. Pl voltam vasútmodell kiállításon is ahol egész jól elbeszélgettem a kiállítókkal és már alig vártam az esti koncertet. ÖÖ Nem kellet volna elmennem mert csak elrontotta az egész napomat. Ugyan jó sok lány volt (meg szépek is) de mindegyiknek de csak egy volt aki magában ült egy széken de ő meg csak az volt vele a gond hogy jóval magasabb volt mint én (én kb 156 cm vagyok!!!) Ok tudom, hogy azért mert most nem jött össze még nem kéne feladnom de másfél év alatt ugyan ott tartok mint mikor elkezdtem koncertekre járni, hogy csak ott állok magamba végighallgatom az egészet és jövök haza. Azóta se szereztem egyetlen lányt/havert sem. Igazából tavalyelőtt tavasszal történt valami (amit soha senkinek nem fogok elmondani) ami után elég egyedül éreztem magam egész tavasszal és utána döntöttem el úgy, hogy szerezni kellene egy barátnőt (igazából most ez jobban érdekel mint a haverkodás mert mint mondtam bizonyos okok miatt könnyebb kellene, hogy legyen)
2015. ápr. 18. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szeretnél barátnőt? IGEN.

Ismerkedtél? NEM.

Jó döntés volt?

2015. ápr. 18. 14:02
 2/6 anonim válasza:

Szerintem te csak kifogásokat keresel, igazándiből nem mernél megszólítani egy lányt.

Az, hogy magasabb, mint te, az még nem eltántorítandó ok arra, hogy ne legyen a barátnőd.

Ne azt nézd mi vele a gond, hanem hogy mi benne a jó. Ha nem tetszik az megint más dolog, de ilyen apró-cseprő hibák, mint például magasabb, mint te, az még nem probléma, láttam én már olyan párt, ahol a nő jóval magasabb volt, nem is egyet.

Ne kifogásokat keress, hogy miért nem tetszik, hanem tessék odamenni, és beszélgetni egy lánnyal, ha tényleg barátnőt keresel.

Ha feleséget szeretnél majd valamikor, akkor meg kell tanulnod kifogások nélkül odamenni egy nőhöz, és beszélgetni vele stb.

Én szerintem a kifogások nálad, még azért is vannak, mert felkészületlen vagy, nem tudod, hogy kezdj hozzá.

Erre csak azt tudom mondani, hogy mutasd a legjobb oldalad, és légy kedves, de ne túlságosan, mert a papucsot senki nem szereti.

Én se vagyok az a nagy csajozós, de látom, hogy egy nőnek mi tetszik, és mi nem. :) Néha tesztelgettem őket, hogy melyik stílusom a nyerő náluk, vagy csak szimplán végiggondoltam a dolgokat. :)

Sok sikert! :)

2015. ápr. 18. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt már barátnőd?
2015. ápr. 18. 14:37
 4/6 A kérdező kommentje:
utolsó! Nem! még nem volt...
2015. ápr. 18. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem próbálj ismerkedni, mert nagyon magányos lehetsz, erre mutat az a tény is, h a kérdésed kiírásába szinte az egész napodat leírtad, pedig nekünk arra nem volt szükségünk. Tehát ismerkedj.
2015. ápr. 21. 14:57
 6/6 anonim válasza:
Én is elég visszahúzódó vagyok de egy táborban kicsit sikerult megváltoznom. Megtanultam hogy ne féljek attól hogy a másik mit fog mondani mert ha nem vagyok neki szimpatikus akkor egyszerűen nem beszélünk többet sőt valószínűleg soha többé nem is látom.Főleg ha egy koncertre mész, mennyi az esélye hogy ugyanazzal mégegyszer találkozol? Vágj bele és ne félj a következményektől.(esetleg ha ugy van az elejen még ihatsz is egy kicsit hogy bátrabb légy :))
2015. máj. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!