Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valakinek van ötlete miért...

Valakinek van ötlete miért lehet egy ember ilyen?

Figyelt kérdés
Ő egy 40 éves férfi. Sosem volt még senkije. Próbálkoztam nála de elutasított arra hivatkozva hogy nehéz az élete. Anyjával él az apja rég meghalt mikor ő fiatal volt. Szerintetek mi lehet vele? (nem meleg)

2015. ápr. 7. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld magad a helyébe egy kicsit. A negyven éve alatt talán senki nem szerette, mint férfit és nem is tekintettek úgy rá. Közben az édesapja meghal és kvázi családfenntartóvá avanzsál. Felelősséget érez az egyedül maradt édesanyja iránt, aki az egyedüli szeretet forrása és béklyója egyben. Lehet lelkiismeret furdalása lenne, ha magára hagyná. Azt nem tudom mennyit kereshet, de az alacsony fizetés is közrejátszhat ha nehéznek ítéli a sorsát. És betopansz te az életébe azzal, hogy szeretnél vele komoly(gondolom) kapcsolatot kezdeni. Viszont ő nem tudja kezelni a helyzetet és megijed, ezért eltaszít magától. Lehet könnyebbség lenne neki,de valószínű, hogy kevésnek érzi magát hozzád egy ilyen élethelyzetben.
2015. ápr. 8. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Könnyebb, de mitől? Ki tudja mi a pontos baja neki, lehet ez is, hogy még ennyi idősen nem volt egy nője se és nem tud ezzel mit kezdeni, lehet beteg az anyja vagy ő, lehet tele van adóssággal, lehet hogy csak ezzel a szöveggel rázott le.

Ha összejön veled egy idő után el kell szakadnia az anyjától és a nagyon megszokott környezetétől és össze kellene cuccolnia veled, majd esetleg ha úgy van összeházasodni gyerekről nem is beszélve. Lehet, neki már nincsenek ilyen elképzelései, beletörődött hogy neki ennyi jutott és jó ez így neki.

Honnan tudod azt pontosan, hogy nem meleg?

2015. ápr. 8. 17:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ igazatok lehet.:) igazábol közelről ismerem meg bizonyos informáciobol biztosan tudom hogy nem az.:) A gyerekről csak annyit hogy 40 évesen szerintem már nem akarna gyereket, én meg képes lennék lemondani egy gyerekről miatta.
2015. ápr. 8. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
A barátság járható útnak tűnik és jó hatással is lesz rá, legalábbis nagyon drukkolok. :)
2015. ápr. 10. 08:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 10. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!