Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valakinek van ötlete miért...

Valakinek van ötlete miért lehet egy ember ilyen?

Figyelt kérdés
Ő egy 40 éves férfi. Sosem volt még senkije. Próbálkoztam nála de elutasított arra hivatkozva hogy nehéz az élete. Anyjával él az apja rég meghalt mikor ő fiatal volt. Szerintetek mi lehet vele? (nem meleg)

2015. ápr. 7. 20:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Már hozzászokott az egyedülléthez
2015. ápr. 7. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:
68%

Elmondta érthetően! Nehéz az élete! Nem akar még egy púpot a hátára a másik 3 púp mellé.

Jól is teszi!

2015. ápr. 7. 21:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm első.:) második: nem azt kérdeztem mit kéne tennie hanem hogy mi miatt ilyen.
2015. ápr. 7. 21:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja az első, beleszilárdult abba a létbe, és minél öregebb valaki annál nehezebben képes a változásra, kiváltképp ha férfi.
2015. ápr. 7. 21:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Belefáradt az életbe. Úgy érzi nincs értelme egy kapcsolatnak és nem is tudná kezelni. Elvesztette a hitét mindenben. Fél változtatni a megszokotton, még akkor is ha rossz neki.
2015. ápr. 7. 21:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 7. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Az előttem lévők jól leírták: megszokta ezt a helyzetet, beletörődött az egyedüllétbe. Már 40 éves, nem fogod tudni megváltoztatni. Nekem van olyan ismerősöm, aki jóval fiatalabb, és szerintem ő sem fog változtatni, megszokta, hogy egyedül van.
2015. ápr. 7. 23:13
 8/15 A kérdező kommentje:
Rendben.köszönöm :)
2015. ápr. 7. 23:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatból, nehéz lehet hosszú idő után átállni egy kapcsolatra. főleg annak akinek soha életében nem volt senkije, plusz még hozzájön, hogy nehéz az élete. nem akar magának még több terhet!
2015. ápr. 8. 12:23
 10/15 A kérdező kommentje:
De az miért lenne akkora teher ha valaki szeretné őt és bármit megtenne neki? Szerintem attol csak könnyebb lenne
2015. ápr. 8. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!