Magányosnak érzem magam. Mit tegyek?
Ha barátokat akarsz talpra esetnek kell lenned! Menj be egy könyvtárba nézz ki magadnak ami tetszik neked témakőr és kempelj be és ha jön valaki csinálj úgy mintha nagyon érdekelne és kérdezgesd arról a témáról:
Hol találok olyan könyvet amiben az van olvastad már? Miről szól... Mivel töltöd az időd...stb és ahogy tellik az idő próbáld megállás nélkül szóval tartani és ő beszéljen sokat 3-1 bejön és ki tudtok térni hogy facebookon bejelőld majd újjab találkozó akkor már kötetlenebb a téma!
Egy biztos ha kezdeményezel akkor semmi nem lesz!
A másik mondjuk a sport (Egyszerűbb ennél: )
Beállhatok játszani?
És játék után már megy a párbeszéd egy két poén és úgy érzik mintha mindig is ott lettél volna! Figyelj hogy olyanokkal kezdj ki akik nemrég kezdték a dolgot mert a sportkockák elküldenek és a csalódás fájhat neked!
A lényege válassz egy témát amiben jó vagy és tetszik aztán keress valakit aki ugyan olyan!
Pl: Számítógépkocka tuti nyerő ha te is az vagy, vagy pedig a zene Pl: ha RAPer vagy tudsz Rapelni akkor szerezz be egy mobilstúdiót ami már egy mp3 telefon is megteszi és gyakorolj nyílvánosan vagy a zenét hallgatókhoz odamész : nagyon tetszik at tudod küldeni nekem? És ha igent mond akkor beszélgess vele!
A magányos újfiúnak nehéz!
Mindig vannak kitaszítottak! Találj egyet akit piszkálnak csúfolnak vernek és menj oda hozzá!
Én az első barátom úgy szereztem hogy:
14 voltam, a srácot kigáncsolták a lábaim elé és rátapostak! Megkérdeztem mitt tett hogy ezt tettétek vele, -semmit, akkor mit szólnátok ha én is ugyan így semmit nem tennék veletek,
És megindultam feléjük meglöktem és elfutottak!
Másnapra én lettem a hasfelmetsző és kérdezgették "Meg tudod őt verni?" Elővettem egy 30cm kutyaláncot és azt mondtam veled kezdem és haladok arra!
Most az egész város ismeri a nevem és a fejembe szált a dicsőség és félnek tisztelnek vagy haverkodnak!
Az első lépés remélem tanulságos volt!
Keress egy nyomit és ha nem jó mert idegesítő akkor határozottan mond meg neki hogy nem tetszik hogy 3 órrlyukad van nem akarok a barátod lenni! Ezzel le van tudva.
Én 14 éves koromra megtanultam a teljes pszichológiai lexikont amitől mindent láttam így megtanultam felismerni az embert és sajnos gyűlölni is!
Sok szerencsét nem írok többet mert ezt sem akartad elolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!