Miért érzem magam magányosnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nagyon magányosnak érzem magam. Itt a tavasz, a napsütés, ennek örülni szoktam és tavasszal jó szokott lenni a közérzetem. De a szüleim válása óta minden más lett. Van egy barátnőm, vele szoktam lógni, el is vagyunk, jól érzem magam, de amint hazaérek a boldogságnak és a jókedvnek vége szakad. Nincs kedvem egyszerűen semmihez mikor egyedül vagyok. Nem szeretek nagy társaságokban lenni. Nem tudom miért, de egyszerűen nem. A barátnőmmel is megszakítottam az utóbbi időben a kapcsolatot. Mert facebookra sincs kedvem felmenni. Néha felmegyek, hogy megkérdezzem mi a helyzet vele. Mondtam egy elég nagy butaságot a suliban, és azóta azzal szekálnak, ami már nagyon idegesítő. A jegyeim és a ruházatom miatt is beszólnak nekem és idiótának hívnak. Én nem vagyok idióta. Sőt, nagyon okos, csak ezt nem használom ki. Hiába mondom nekik hogy fejezzék be, csak azért is folytatják, csakhogy hergeljenek. Tudom, hogy az ilyenekkel nem kellene foglalkozni... nem is szoktam, de mostanában mindig fennakadok rajtuk. Mi történt velem?2015. márc. 10. 21:37
1/6 anonim válasza:
Mi olyan nagy dolog egy válásban? Ne foglalkozz vele. Csinálj mindent ugyanúgy, ahogy azelőtt és meglátod, nem történt semmi, csak te viselkedsz máshogy.
2/6 A kérdező kommentje:
A válásban semmi, viszont a viszonyom a szüleimmel romlott amit igyekszek orvosolni. :)
2015. márc. 10. 21:50
3/6 anonim válasza:
miért nem használod ki, ha okos vagy?
4/6 anonim válasza:
keress fel egy pszichológust, vagy valakit a suliból, akivel meg tudod osztani a panaszaid.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, meglesz.
2015. márc. 12. 19:38
6/6 Ibra1536 válasza:
Ha tényleg okos vagy tudhatnád, h mások véleményével nem kell foglalkozni csak azokéval akiket szeretsz. Bár nekem anyám hiába mondja amikor felveszek 1 bő nadrágot, h "úgy áll rajtam mint tehénen a gatya", de én akkor is felveszem, és még ki is megyek benne az utcára. :D A különcöket nem nagyon fogadják be a normális emberek, csak az a néhány ember tudjon róla, h okos vagy akikben megbízol, akik jó cimboráid, a többieknek mutass átlagos vagy az alatti tudást, ha valaki 1 társaságban felvett 1 kérdést, h "valaki nem tudja...?" ne válaszolj rá rögtön ha tudod a választ, lesz más is aki tudja. Én is kénytelen vagyok átlagosnak tettetni magamat. :D
Ui.: 1 jó szex is könnyíthet a lelkeden. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!