Mi a véleményetek az Emokról?
én nem utálom őket. én megpróbálok kulturált ember módjára tolerálni/megérteni/(elásni magam benne) minden féle kúltúrát, világnézetet, vallást seatöbbit.... mellesleg szeretek kultúrákat kutatni.
amugy azért sem utálom az emokat mert jelen pillanatban 14 évemmel leginkább emonak vallom magam ilyen ( "akármilyen" ) tekintetben.: D ( ironikus és még én beszélek itt úgy mintha csak csendes, szemlélödő turista lennék. )
addig is minden Doctor Who rajongónak, BVBARMY tagnak, az mcr rajongoknak(killjoys, ...), AFC rajongonak, FOB rajongonak, Arctic Monkeys rajóngonak, Film Barátok podcast rajongónak, podkedd rajongonak, Arc Nélküli manus Rajongónak, ugy általában filmszeretőnek és *mindenki másnak szépnapot!* [*Doctor Who rajongóknak*] Allons-y! / Genonimo!!! stb...
[*BVBARMY*] minden BVBARMY tagnak kivánok egy saviourt vagy valamit amire vágytok.
[*mcr rajongók*] killjoys make some noise!!
[*AFC Rajongók*]minden AFC rajongonak kellemes időtöltést.
[*FOB Rajongók*] will remember me for centuries!! (i mean you ;))
[*Artic Monkeys rajongók*]You're so Dark! ;)
[*Film Barátok podcast*] mindenkinek kellemes filmélményeket!
[*Podkedd*] a podkedd egy fogalom erre nem tudok mit mondani. :D
[*Dumaragu köszönés*] köszönöm a figyelmet! kockázások és mellékrakások tekintetében oltassa el a retek tájékoztatot vagy kérdezze fel kereső foltosát gyógyszemészét...
emberien: sziasztok.
@emoka julcsi
Nem mondta az orvos hogy hiperaktív vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!