Ha megtudnátok hogy halálos betegek vagytok akkor mivel töltenétek az utolsó pár hónapotokat?
Remélem nem igaz a sztori!!!!
De ha igen, megértelek, én sem kezeltetném magam! Viszont: petróleum, mérhetetlen C vitamin, cékla, szelén, fokhagyma, brokkoli pozitiv gondolkodás, még 2-3 évet adhat neked. Hány éves vagy?
20F, Az unoka testvérem úgyanebbe a betegségbe halt meg 4évvel ezelőtt! és minden alternatív gyógymódot kipróbáltunk biztattuk hogy ne adja fel, futót sportolt is, akkoriban azt mondták neki az orvosok hogy felépül ha végig csinálja a kezelést 22éves volt.
Egészségesen éltem világ életében, nem hiszem hogy bármi is segít rajtam, gyakran azon gondolkodok miért születtem miért hagyott el folyton mindenki miért kosaraztak ki a lányok akikkel össze akartam jönni miért vertek utáltak engem a közép suliban...
És már igazából nem érdekel semmi... A szükséges pénzt még össze gyűjtöm a temetésemre és elintézek mindent magamnak, a legjobb haverom sose tekintet engem többnek mint egy ismerős várhatóan nem jön majd a temetésemre mint ahogy a volt osztálytáraim se, nem is érdekelnek...
igazából sose voltam diszkoban, sok hülyeséget csináltam bepiáltam a szalag avatómon és nem legettem ott, a szalag tűzésemen se...
Sose tanultam bezzeg ha előröl kezdhetnék mindent akkor minden másképp lenne. Remélem a következő életemben boldog sikeres gyerekkorom lesz és sok jó barát vesz majd körbe
Kedves kérdező,
Ha mindenki elhagy is, az Isten soha nem hagy el, ebben Higgyél bízzál. A nehéz időkben is veled van, csak hívd Őt segítségül.
Kedves Kérdező,
Ne tagadd el szüleid elől a betegségedet.
Mert ez nekik is lehetőség a "felébredésre", a változásra változtatásra, hogy a kapcsolatotok rendeződjön.
És az élethez való viszonyuk is más minöséget nyerhessen.
Hiszen nem csak test vagyunk, hanem lélek is, nem csak a testet szükség táplálni, hanem a lelket is, hogy legalább egy kicsi békére leljünk. Nekem az ima segít, vagy ha sikerül elcsendesedni a gondolatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!