Más is van úgy, hogy nem találja a helyét?!
Igen, de még annyira sem találom mint te. Évek óta nem dolgozom, nem találok munkahelyet. Nehéz fizikai munka, hétfőtől péntekig, 12 órában és 3 vagy 4 műszakban, ezen kívül mást képtelen vagyok találni, ezeket meg nem tudom csinálni. Egy ember van a világon akivel jól kijövök, édesanyám az. Rajta kívül nincs más akivel fele ilyen jól el tudnék beszélgetni. Semmilyen más emberrel nincs meg hosszabb távon a közös hang. Barátaim nincsenek, barátnőm sosem volt. Csakúgy mint nálad, egyetlen lány sem képes válaszolni. Itt válaszolnak egyszer-kétszer, de mire megyek vele, ha baromi messze laknak. Ha meg képet lát rólam, akkor volt-nincs, mintha nem is beszéltünk volna sosem.
Utálok ott lakni ahol lakom, ha volt pénzem, bátorságom nem volt költözni, most meg a szomszéd nagyvárosba (20km) sem jutok el, ha nem kérek pénzt a szüleimtől. Borzalmasan rossz így élni, a tudat pedig mégrosszabb, hogy sosem leszek képes ezen változtatni. Vérbeli hajléktalannak születtem, mivel még élnek a szüleim, ezért nem vagyok az utcán. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!