Van itt valaki, aki úgy érzi, nem találja a helyét még 20+ évesen sem?
Mik azok a dolgok, amiket szeretsz csinálni?
Ha pl. túrázni - szerveznek túrákat, amin 10-20 ember vesz részt, ott találkozhatsz olyanokkal, akik kirándulni szeretnek.
Ez bármire igaz, ha a filozófia érdekel, vannak, ahol ilyen témájú beszélgetős klubokat szerveznek. 1000 ilyen lehetőség van, ott mindjárt találkozol hasonló érdekeltségű emberekkel, akikkel lesz miről beszélgetni. Az interneten sok ismerkedős oldal van, hátha szerencséd lesz valamelyiken.
Nekem is volt ilyen időszakom, pár nyaram, amikor nem jött velem senki. Vettem egy Párizs útikönyvet, lefoglaltam a repülőt, a szállást, életem egyik legszebb hete volt (most nem felvágni akarok, mert piszok sokat kellett rá spórolnom)
Ne ülj otthon, mozdulj ki, szemléld nyitottan a világot! Ha nyitott vagy és kedvesnek tűnsz, simán elkezdenek veled ismerkedni az emberek.
Van, aki nem oldódik föl olyan könnyen és nem tud csacsorászni a semmiről vadidegen emberekkel, még ismerősökkel sem. Én is, a párom is ilyenek vagyunk. Lehet, hogy ez később is nehéz feladat lesz számodra.
Fiatal vagy, örülj neki, élvezd az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!