Hogy öljem ki magamból a szeretethiány és a magány érzését?
Figyelt kérdés
Nekem nem megy az ismerkedés, mert szótlan kuka vagyok, és gátlásos. Nem merek oda menni senkihez, mert alig tudnék vele beszélni. Ezért valószínűleg egyedül maradok az egész életemben. Nagyon magányos vagyok, és szeretet hiányom van, kétségbeesett is vagyok, hogy egyedül maradok. Ezt már alig bírom elviselni, megakarok szabadulni az érzéseimtől. Lehetséges ez, hogy ne legyenek érzéseim?
F
2015. márc. 3. 22:28
21/22 anonim válasza:
Szegénykém:( Sajnos én is hasonló cipőben járok, nehezen tudok társaságban felszabadult lenni és elengedni magam. Néha úgy érzem felesleges vagyok pedig nem így van csak elhitetem magammal a hülyeséget, próbálj meg sportolni az segít valamit:) Ad önbizalmat, ha gondolod és akarsz beszélgetni nyugodtan írhatsz, hátha tudok valamiben segíteni, mivel majdnem velem is ez van:/ Az ivás meg hidd el, hogy nem megoldás igaz, hogy akkor jobb meg olyan felszabadult leszel hogy nagyon, tapasztaltam de az csak egy ideig-óráig old meg mindent, utána megint feszélyezve fogod magad érezni. Néha jó kikapcsolódni de csak módjával természetesen. Ne is gondolj olyanra, hogy egyedül fogsz maradni egész életemben, én is így éreztem sokáig. Sajnos a testvéreimre soha nem is számíthattam.. Amióta van barátom azóta csak rá tudok kb. számítani másra nagyon nem, nekem csak ő van és bármi van segít nekem. Egyébként kapcsolat terén is nagyok félénk voltam és féltem az ismerkedéstől:/ de amióta van barátom meg kell, hogy mondjam ha rendes embert választasz Te is magadnak hihetetlen boldog lehetsz vele és talán először nem fogsz megnyilni de vele minden könnyebb lesz, szerintem próbálj ismerkedni és beszélgetni:) Jó dolog hidd el nekem. Nem fogod annyira egyedül érezni magad, mert ott lesz veled a társad akit szeretsz. Az, hogy ne legyenek érzéseid az lehetetlen:( mindenkinek vannak.. nem fogod tudni kiírtani magadból, saját magad kell legyőzd ezeket. Hidd el menni fog. Nekem is volt szeretet hiányos időszakom meg sokszor rámjön de ehez mindenképp nyitnod kell emberek felé. 16/L
22/22 anonim válasza:
De miért vagy gátlásos szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!