Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy öljem ki magamból a...

Hogy öljem ki magamból a szeretethiány és a magány érzését?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy az ismerkedés, mert szótlan kuka vagyok, és gátlásos. Nem merek oda menni senkihez, mert alig tudnék vele beszélni. Ezért valószínűleg egyedül maradok az egész életemben. Nagyon magányos vagyok, és szeretet hiányom van, kétségbeesett is vagyok, hogy egyedül maradok. Ezt már alig bírom elviselni, megakarok szabadulni az érzéseimtől. Lehetséges ez, hogy ne legyenek érzéseim?

F

2015. márc. 3. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

A szeretethiányt úgy lehet megszüntetni, hogy ha elkezdünk másokat szeretni, mivel a szeretet az nem érzelmet, hanem a segítést jelent.

Segíts anyukádnak a mosogatásban, vagy a takarításban, vagy segíts olyanoknak, akik rászorulnak a segítésre!

Figyeld meg, mindjárt boldogabb leszel, ha önzetlenül tudsz máskonak segíteni, és nem várod cserébe a viszonzást, nem kapsz cserébe semmit, egy mosolyon kívül.

2015. márc. 4. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:

# 11/11: a szeretethiány azért alakul ki mert az illető magányos és senki nem figyel rá, senki nem szereti

Szép dolog a segitség és biztosan meghálálja magát ha valaki segit a másikon, de ebben az esetben arra van szüksége, hogy őt szeresse valaki nem arra, hogy ő másoknak segitsen

2015. márc. 4. 17:40
 13/22 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok.

Nincs már anyukám maghalt. Apám van, de nem agyon érdeklem, meg a bátyám aki csak meglopni tudott, pusztítani a családot. Sok családi probléma is az oka a szótlanságomnak, felemésztett és ezért nem tudtam odafigyelni semmire.

2015. márc. 4. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Isten mindig veled van. Sosem vagy magányos. Keresd a hozzá vezető utat. Foglald el magadat a Szentírás tanulmányozásával. Járj templomba. Beszélj lelkésszel, pappal.
2015. márc. 4. 18:58
 15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem érzem úgy, hogy velem lenne. Pedig én sose bántottan senkit, se lelkileg se fizikailag. Tisztességes, megbízható ember vagyok, aki inkább magának árt mint hogy másnak ártson.
2015. márc. 4. 19:42
 16/22 anonim ***** válasza:

én írtam egy megoldást már: menny kocsmába részegedj le, ezáltal eltűnnek a gátlások ezáltal tudsz beszélni emberekkel, barátkozni meg ilyesmik.

csak tudnám miért pontoztak le...

2015. márc. 4. 20:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azért pontoztak le, mert a piálás nem megoldás, meg csak egy ideig oldja fel a gátlásokat, utána visszajön. Kocsmába járó emberekkel különben se akarok ismerkedni.
2015. márc. 4. 20:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Egy két sör még nem a világ vége ha néha iszol párat és tényleg kissé oldja a stresszt csak rászokni nem kell

Szórakozni kultúrált helyre kell menni ahova rendes emberek járnak, nem feltétlenül kocsmába kell menni

A magam részéről nem hiszem, hogy jó neked, hogy egyedül vagy és hogy arra törekednél, hogy az érzéseket kiöld magadból

Én például egyedül vagyok már majdnem egy évtizede és megszokni lehet, hogy meglehet az egyedüllétet de megszeretni vagy elfogadni sohasem

Sokat koptam az elmúlt majdnem egy évtized alatt, erősen érzelmektől mentes lettem aki beilleszkedni újra csak évek alatt tudna ismét vagy talán egyes törések örökre meg is maradnak bennem, de hiányzik a régi önmagam amikor még boldog ember voltam

Tehát véleményem szerint ne törekedj az egyedüllétre mert nem jó dolog, próbálj meg ismerkedni interneten ha személyesen nem megy, tényleg vannak jó társkereső oldalak

2015. márc. 4. 23:40
 19/22 anonim ***** válasza:

"Kocsmába járó emberekkel különben se akarok ismerkedni."

Innentől kezdve én sem akarok ismerkedni teveled, és ezzel biztos vagyok benne hogy nagyon sokan vagyunk még így.

2015. márc. 4. 23:55
 20/22 A kérdező kommentje:
Arra értettem aki mindennap kocsmába jár.
2015. márc. 5. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!