Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet-e valaha boldog egy...

Lehet-e valaha boldog egy lány aki olyan ronda, hogy nincsenek barátai, fiúja meg még soha nem volt és valószínűleg nem is lesz?

Figyelt kérdés
Egyre rosszabbul vagyok, hogy én nem kellek senkinek, mindenhol csak boldog párokat látok. Irigy vagyok a sok kis 13-14 éves lányra akik ki vannak élve. Azt mondják arra bárki jó, de én nem ezt veszem észre...

2015. febr. 15. 16:09
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Igazuk van a kommentelőknek. Egyikőjük sem írt hülyeséget, de te mégsem érted meg az üzenetek mondani valóját. Ebből látszódik hogy éretlen vagy! Félre ne érts, semmi gond nincs ezzel! A gond csak akkor van ezzel ha nem veszed észre, ha éppen ellenkezőleg gondolod. Igazán csak az a baj hogy te reálisnak látod a megítélésedet. Azt szeretném hogy ezt tudd. Nem baj ha éretlen vagy, nyugodtan legyél az. Ha eljön az ideje úgy is tanulni fogsz még, de semmiképpen sem kell sietned, csak nyugodtan maradj tapasztalatlan. ég azt se akarom hogy elfogadd magad! Félre ne érts, nincs annál szebb amikor az ember szereti önmagát, de nem mondom azt hogy szeresd önmagad. Nem tudok neked megoldást adni és nem is fogok. Miért is kérnél másoktól segítséget? Ők nincsenek is a helyedben, mint ahogyan te sem az övéjükbe. Ez a te életed és te tetted ilyenné, neked kell megoldanod. Látod hogy milyen rossz így élni, de nem gond rá se ránts. Egy percig se foglalkozz azzal hogy milyen hibákat követtél el. A hibákból rengeteget tanultál és most éppen ideje van hogy másképpen cselekedj. Én arra biztatlak hogy ne foglalkozz azzal hogy csúnya vagy, hogy ilyenné tetted az életed. Valami ok miatt egészen eddig ilyen életet alakítottál ki. Eddig talán valami okból adódóan megfelelt neked ez az élet, de már nem. Úgy hogy itt az ideje hogy változtass. Meggyőződésem hogy ha érted amit leírtam neked akkor változni fogsz az életeden. És nem kellenek hozzá mások tanácsai magadtól is tudni fogod mit szeretnél.

Nem tudom mennyire voltam érthető és hogy mennyire tudtam segíteni, de ennyi tellett tőlem. Ennél többet én nem tudok segíteni...

2015. febr. 16. 23:43
 22/23 anonim válasza:
Kérdező! ÉN teljesen ugyanolyan vagyok mint te csak fiúban.:/ Mintha az egészet én írtam volna..:( Egy lánynak sem kellek.... Mindenki kinevet az utcán.. Egyszer ment el kettő lány a barátnőjével mellettem és azt mondták, hogy ki ez a szerencsétlen rondaság... :( Eddig nekem sem volt úgy barátnőm.. 18/F
2015. febr. 17. 15:04
 23/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat akinek nem írtam vissza, este írok!
2015. febr. 17. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!