Lehet-e valaha boldog egy lány aki olyan ronda, hogy nincsenek barátai, fiúja meg még soha nem volt és valószínűleg nem is lesz?
És úgy őszintén, kit érdekel a mások véleménye?
Ugye tudod, hogy olyan nem lesz, hogy mindenkinek megfeleljél! Ezért csak is saját magadnak próbálj megfelelni!
A többieket pedig felejtsd el, mert így csak saját magadat teszed tönkre!
Kérdező, 23 évesen veszítettem el a szüzességemet, most vagyok 24.
És egyáltalán nem ciki. A szüzesség elvesztése nem korhoz kötött, hanem a megfelelő partnerhez!
én 25 vagyok és nekem se volt barátom.Foglald el magad.Tanulj, találj hobbikat, olvasgass, ha szeretsz.
Azért amennyire tudod és lehetoseged engedi próbálj javítani a kulsodon.Meg esetleg olvasgass onismereti konyveket, nézz ilyen videókat, hogy megtanuld elfogadni magad.
Ne értsd félre amit írok. 2 szempontból szeretném kifejteni a véleményem a kérdésről. Először arra szeretnék egy gondolatmenetet hogy "Lehet-e?" ennek semmi köze nem lesz a te esetedhez.
A kérdés hogy mit veszünk boldogságnak? Az van hogy a mai világban annyira beleivódott az emberekbe hogy boldog ember meg akinek sikerült valami az csak az lehet akinek van aktív párkapcsolata hogy már társadalmi forma. Ez valahol a középkor környéke óta lehet így amikor ugyanis az embernek 3 nagy momentum volt az életében feljegyezve a kereszténység szerint ugye:
- Születés
- HÁZASSÁG
- Halál
Ugye itt a házasság a lényeges. Az a földi boldogság egy részét jelenthette. De mi van hogyha a normán tovább nézünk? Én lehetségesnek tartom olyan életmód élését ahol a párkapcsolat esetleg a fontossági listán háttérbe szorul. És itt nem az apácákra gondolok. Ezt így nehéz megmagyarázni, de lehetnek olyanok akik bizonyos céljaikat fontosabbnak tartják annál hogy szerelmesek legyenek. Természetesen emiatt társadalmi nyomás nehezedik rájuk ami egyik rész felől se szándékos. Ugyanis az emberekben is van egy amolyan falkaösztön. Alapvetően úgy gondoljuk hogy az a helyes amit a többség csinál. És ezt a mai társadalom belénk is neveli. Viszont ez nem feltétlen van így. A "lehet" kérdésre tehát az a válasz hogy nagyon is lehetséges, csak ahoz alapvetőan egy társadalom nagy részétől eltérő gondolkozás és értékmód szükséges.
ÉS tudom hogy ez téged marhára nem érdekel, hanem a kérdés lényege hogy változtass azon hogy nincs önbizalmad. Erre is megpróbálok választ adni.
Egyrészről miből gondolod hogy ronda vagy? Az hogy nincsenek barátaid nem azt jelenti hogy ronda vagy hanem hogy nem jók a szociális képességeid. Azt viszont lehet tanulni. A ronda-nem ronda dolog is változtatható, mert az igényesség és az öltözködés nagyot bír dobni vagy rontani egy-egy ember kinézetén.
Viszont a legfontosabb dolog itt is mint minden másban az önbizalom. Én őszintén hiszem azt hogy minden ember képes elérni amit szeretne hogyha azért megküzd. Viszont ez általában kevés. A legfontosabb hogy te higyjél magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!