Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elrontottam az életemet?

Elrontottam az életemet?

Figyelt kérdés
13/L. Előre irom kíméljetek meg ez a "mai fiatalok" "buta kislány" szövegektől. Rengeteg rossz döntést hoztam meg az életemben. Kezdem az elején 11 éves voltam amikor a szüleim szörnyű helyzetben elváltak (apám megcsalta anyumat és meg is verte többször is). Elköltöztünk a mamához. Róla tudni kell hogy tipikusan a régi idők gonosz nénikéje mindenbe beleköt. Sokan veszekedtek velem családon belűl főleg a mama. Nagyon megutálta apámat. És mivel a lánya vagyok őt látja bennem és utál. Anyumnak meg mindent bebeszél neki hogy "az egész az én hibám volt... a válás meg minden" és valahogy anyám is máshogy viselkedik velem. Apám sorra váltogatja a barátnőit akik rendszerint utálnak engem. Tavaly mondtam eleget és felvágtam az ereimet vittek összevarratni. Idén igazából vagyon nem érdekelt senki és semmi. De egy rossz társaságnak köszönthetően suliba rosszabbul tanulok, cigizek. Anyu és apu nem tud a cigiről. Úgy érzem egyre gurulk lejjebb a lejtőn és a vesztembe rohanok. De úgy érzem mindent elrontottam és hogy már semmi nem lesz jobb... Ezzel a 2 évvel elrontottam az egész életemet? :(

2015. febr. 8. 21:04
1 2
 11/13 born2rise válasza:

Egyáltalán nem, nagyon sajnálom az incidens, jobbulást!

13 évesen akármi lehet még veled/belőled. Találd meg a dolgok jó oldalát is, fel kelsz reggel, jaj de szépen süt a nap (én ezen mindig elmosolyodok), próbáld meg a multat elfeljetni, koncentrálj a jelenre, találd meg mit szeretsz csinálni, tűzz ki egy célt és valósítsd meg az álmaid.

Ilyen esetben nem hinném, hogy ilyen nagy gond lenne, hogy cigizel, de nem jó persze, ha tudsz minnél elöbb, szokj le róla, nem túl jó, ha egy lánynak cigi szaga van.

Mégegyszer mondom, semmi probléma, mindenkinek vannak rossz időszakai, de jegyezd meg út mindig lesz elötted amit bejárhatsz és nem az számít mi mögötted, több utat is választhatsz, de a legjobbat válaszd mindenk közül!

Remélem tudtam segíteni:)

15/F

2015. febr. 9. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Még nem rontottad el! Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden csak semmi!

Az élet elrontása több évig tart, de egy-egy rossz döntés meghozatala csak egy pillanat.

Most minden erőddel tanulni kéne ahhoz hogy ne rontsd el az életedet.

2015. febr. 10. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy terhes és nem szedtél össze aidset meg nem drogozol, akkor attól, hogy cigizel és nem tanulsz jól egyáltalán nem rontottad el az életed. Szerintem keress normális barátokat és valakit aki melletted áll. Nincs nagynéni, unokatesó, bárki aki segítene? Mindenesetre tanulj, mert anélkül jövőd nem lesz. A 8-ashoz hasonló hozzászólásokat meg ne vedd komolyan.
2015. febr. 11. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!