Elrontottam az életemet?
Egyáltalán nem, nagyon sajnálom az incidens, jobbulást!
13 évesen akármi lehet még veled/belőled. Találd meg a dolgok jó oldalát is, fel kelsz reggel, jaj de szépen süt a nap (én ezen mindig elmosolyodok), próbáld meg a multat elfeljetni, koncentrálj a jelenre, találd meg mit szeretsz csinálni, tűzz ki egy célt és valósítsd meg az álmaid.
Ilyen esetben nem hinném, hogy ilyen nagy gond lenne, hogy cigizel, de nem jó persze, ha tudsz minnél elöbb, szokj le róla, nem túl jó, ha egy lánynak cigi szaga van.
Mégegyszer mondom, semmi probléma, mindenkinek vannak rossz időszakai, de jegyezd meg út mindig lesz elötted amit bejárhatsz és nem az számít mi mögötted, több utat is választhatsz, de a legjobbat válaszd mindenk közül!
Remélem tudtam segíteni:)
15/F
Még nem rontottad el! Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden csak semmi!
Az élet elrontása több évig tart, de egy-egy rossz döntés meghozatala csak egy pillanat.
Most minden erőddel tanulni kéne ahhoz hogy ne rontsd el az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!