Mit tegyek hogy tudomást vegyenek rólam az emberek?
Mióta vagy az új osztályban? Egy meglévő közösség általában nagyon nehezen fogad be új embert, sulisoknál ez nagyon jellemző. Idegennek tekintik. Idővel, főleg ha így folytatod, akkor simán betudsz illeszkedni.
Beszélgess, de ne légy tapadós, ha pedig valakivel úgy érzed elég jóban vagy, sulin kívüli programot is hozz össze vele. Ennek kell idő, nem elég 1-2 hét.
4 általánosban jártam le a 8 osztályt, ebből nekem is kijutott.
De akárhogy gondolkozok, egy "elég csendes, visszahúzódó, nagyon nehezen barátkozó" lány miért akar a középpontba kerülni?
Keress inkább 1, hasonló érdeklődésű embert akivel elütheted az időt. Lehet ez osztálytárs, vagy évfolyam. Lehet még a végén a barátod is lesz a későbbiek során, de nem valószínű.. Korábban már írták itt, ezt csak megerősíteni tudom: Az igazi barátaidat nem az osztályodban fogod megtalálni, akikkel együtt jársz. Velük max. a feledhetetlen tini kori baklövéseket, piálásokat követheted el. Nekem csak ennyi maradt meg azokból az időkből. :)
Apró gesztusokat tehetsz, az mindig bejön, hogyha közelebb akarsz kerülni az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!