Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A szerelmem hiányán hogy...

A szerelmem hiányán hogy tudok enyhíteni?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk (szinte a kezdetek óta), a bizalom megvan.

Naponta többször is beszélünk.

Lassan 8 hónapja leszünk együtt. Az elmúlt 1 hónapot non-stop együtt töltöttük; ma ment vissza dolgozni, másik városba. Szinte fizikai fájdalmat érzek nélküle, el is sírtam ma magam többször is.

Ő életem szerelme, és én is neki. A kapcsolat elején még itt lakott a közelben, amióta nem, azóta ilyen 3-3 napokra tudtunk találkozni 2-3-4-hetente. Ezek után az elválások után is sírtam, mintha a lelkem egy darabja mindig távozott volna vele.

Ez egyszerűen elviselhetetlen... :(

2015. jan. 15. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Foglald le magad, nem tudok mást javasolni :(

Nekem is volt távkapcsom, 7 hónapig tartott.

2015. jan. 15. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Távkapcsolatra a legjobb egy távkapcsoló!
2015. jan. 15. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es : hahahahahahhhhh.. .
2015. jan. 15. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
menj el te is dolgozni!
2015. jan. 15. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
A távkapcsolatok egyszer úgyis tönkremennek- saját tapasztalat. De lehet, hogy te leszel az üdítő kivétel- foglald le magad, amíg nem látod.
2015. jan. 17. 00:05
 6/7 A kérdező kommentje:

nagyszerű válaszok, IGAZÁN köszönöm. teljes szívemből kívánok hasonlókat ;)))))) !

1 évet halasztok az egyetemen, ezalatt jogsit csinálok és felsőfokú nyelvvizsgát, de oké.

A mi kapcsolatunkat ez nem fogja tönkretenni, mert igaz szerelem. És ha lemegy 1-2-3 év, utána örökké egymáséi lehetünk.

2015. jan. 17. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

A távkapcsolatként induló kapcsolatok a legcsodálatosabbak, mert megtanít értékelni a másikat, tehát pont hogy egy gyönyörű, intenzív, izzó de tiszteletteljes szerelmi kapcsolat jöhet belőle létre. Ha tönkremegy, nem a távkapcsolat miatt megy tönkre. A teljes beteljesedettség (eltelni a másikkal), a másik hanyagolása a jelenben az akár csak a közös jövőért hozott áldozatok miatt, vagy mert túl korán jött létre a kapcsolat, és így még sokat változik egyik-másik fél, hogy csak azokat említsem, amelyek nem emberi és párkapcsolati mulasztások, nem a kapcsolat elárulásai, hanem olyan körülmények, amelyeknél nem is gondolnánk, hogy veszélyt jelentenek a kapcsolatunkra nézve.

Kérdező, kitartás! Próbáljatok meg összeköltözni, azután a fentieket kerüljétek el, legyen meg a napotokban a rendszere a távollétnek és az együttlétnek (erre tökéletes az, ha mindkettőtöknek van egy normál, műszakváltások nélküli nyolcórás állása vagy suli). Ha viszont a jövőért még túl sokat kell küzdeni a jelen kárára, akkor az könnyen felőrli az érzelmeket, lassan, alattomosan. Ez bármilyen párkapcsolatra igaz, de ez ellen épp a távkapcsolattal kezdődött párkapcsolatok az immunisabbak.

Viszont azt nagyon meg kell nézni, hogy az összeköltözés pont azt okozza-e, hogy többet kell tenni a napi létért, esetleg a közös jövőért is, mint amennyi még nem válik a kapcsolat kárára, pl. hogy túl sokat kell dolgoznia valamelyikőtöknek, túl stresszes munkát kell vállalnia.

2015. jan. 19. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!