30 feletti szomorú, magányos emberek! Ti mindig így éltetek?
Figyelt kérdés
18-20 évesen még reménykedtetek, hogy jobb lesz? Én most 19 vagyok, de attól tartok soha nem leszek boldog :( Így nincs értelme élnem, nem akarok feleslegesen még évtizedeket elpazarolni a szenvedésre.2014. dec. 18. 16:49
1/5 anonim válasza:
Nem. Ezt a serdülőkori depit kinövöd. Én is ilyen voltam, aztán 22 éves koromban fejest ugrottam az életbe, akkor volt 8-10 év nagyon jó időszak, az meg már egy másik történet, amikor 34 évesen komoly problémáim lettek. Persze azóta is voltak jó és rossz időszakok, de reménykedni lehet még 40 fölött is.
2/5 anonim válasza:
Igen mindig így. Magányosnak nem mondanám magam, mert mindig találok valakit akivel el lehet beszélgetni ideig óráig. Tartós kapcsolatom/barátságom viszont nem volt senkivel.
A boldogság nem másokon múlik!
3/5 anonim válasza:
Nem. Kb. 45 éves korom óta vagyok magányos és reményvesztett. 20 és 35 között éltem a legjobb időszakomat az életemben.
4/5 anonim válasza:
18-20 évesen még iskolába jártam, volt 3-4 ember akivel néha beszéltem. 21-22 évesen még tartottam velük a kapcsolatot, aztán mindenkinek fontosabb lett a párja, vagy más barátai. 22 évesen egy másik suliból lett egy barátom, tartott egy évig. 23 évesen magányos lettem, ugyanúgy magányos vagyok most, 24 évesen is. Gondoltam nem várok hat évet a válasszal, 30 évesen is ugyanolyan üres és magányos életem lesz az életem, mint amilyen most, meg amilyen sok éve már. Nem várható nagy változás, ha csak el nem tudok költözni. Mondjuk ettől a személyiségem nem változik és ezzel van a legnagyobb probléma.
5/5 anonim válasza:
Ha gondod van, beszélgethetsz róla: hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes hívószámon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, utcai fülkéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!