Én most maganyos vagy depresszios vagy mi vagyok? Vagy mi a baj velem?
Nincs veled az égvilágon semmi baj.
Egyszerűen csak eleged van a környezetedből mert nem olyanok az emberek mint amilyen te vagy és gondolom kevesen is vannak tehát nem túl nagy a 'választék' hogy esélyed legyen újabb barátokat találni.
Az hogy bemész a városba azért tesz még magányosabbá mert látod ugyan az embereket de egyiküket sem ismered.
Ez kicsit olyan mintha eléd raknák a kedvenc kajádat csak nem haraphatnál bele.
Hát a kérdés az hogy hogy és hol tudsz ismerkedni hogy barátokat találj. Ráadásul lány vagy és a fiúk dolga lenne hogy kezdeményezzenek de ők meg inkább félősek mostanában.
KirályRobi ennyi marhaságot leírni, mint te...
Mi az, hogy semmi baja? Depressziós ez a baja. Ne menjen városba? Akkor mit csináljon? Menjen ki a mezőre?
3-as látszik hogy fogalmad nincs róla hogy mit él át
Mitől lenne már depressziós ?
Azért mert te magadból indulsz ki és azt hiszed hogy a másik is az attól még nem depressziós hanem te vagy lelki nyomorék.
És hol olvastad hogy azt mondtam hogy ne menjen városba ?
Azt mondtam hogy az ismerkedést kell megoldania.
Ha még olvasni sem tudsz akkor mit keresel itt ?
Remélem nem vetemedsz arra hogy még tanácsokat is osztogassál valakinek.
Hú de kemény valaki. Kevesen nyalnak úgy a lány kérdezőknek, mint te.:D Megdugni nem fogod, ne fuss felesleges köröket.:D
Neked aztán magyarázhatnám, hogy a depresszió a befele fordulásból indul és főleg olyanokat érint, akiknél belső családi problémák is vannak, mint a kérdezőnél. De te ehhez annyit értesz, mint Pákó az űrkutatáshoz... Ne csak a farkad vezéreljen, hanem kicsit művelődj is hahahaa....
kitartást! el fog lassan múlni az örökös rossz kedved, meglátod majd.. vagy megunod, vagy megoldódik magától.. rossz környezetben vagy szerintem, vagy csak nem találtad meg a megfelelő társaságot..
nem mondanám, hogy hasonló a bajunk.. de nekem is bajom van a magányossággal. de szerencsére most kezd nekem eltűnni ez a magány érzet :) amúgy 19/f
ha van kedved írj privit nyugodtan.. ha szeretnél erről beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!