Csak en erzem magam szornyen ezen a vilagon? Azaz erzesem van: minden ott van, amit csak kerhetsz, de te nem vagy tole boldog. Miert van ez?
"Az tetszik hogy a legrondabb csavot is imadjak mert egy vicces alak,"
Istenem! Kérdező, nézz már körül ezen az oldalon! Naponta tucatnyi fiú nyavalyog, hogy jaj, istenem, mennyivel könnyebb a lányoknak.
kérdező:
ez nem így van. ha szabadabban viselkednél olyan lehetnél. sőt, a lányoknak többmindent néznek el.
a nők többsége nem azért játszik szerepet mert fúj társadalom, hanem mert VÁLLALJA azt a hülye szerepet amit másoktól elvárnak. a fiúk is játsznaka szerepet, max kevesebben. pl nekik állandóan keménynek kell látszani, ezért a ygenge fiú nem is számít férfinak a nő szemében.
és mindekét nem egyformán játssza a bohócot, hogy ő nem is depressziós, miközben a depresszió már egy népbetegség.
amíg elbújsz a világ elől és megjátszod magad - mint ahogy a többi ezer - addig nem fogtok egymásra találni a többi elbújt hazudós emberrel.
mások pedig enm nemveszikészre hanem nem is érdekli őket.
Évek óta ilyen állapotban vagyok én is. És mintha én írtam volna.. nagy tervek, magány, sírásképtelenség, embergyűlölet, félelem és színészkedés.
Javaslom, hogy fordulj pszichológushoz. Talán segít valamit.
Olvass, kezdj el sorozatokat nézni. Ne keress barátokat, a szerelem is majd jön magától. Ne csak tervezd, hogy elmész sportolni! Szedj össze egy pólót és egy kényelmes nadrágot és mehetsz is futni. Akár a kutyáidat is viheted magaddal, hiszen (amint mondtad) úgyis követnek.
Itt a tél, ha nem akarsz futni, fagyoskodni, akkor keress valami beltérit. De az is opció (ha a családod pénztárcája engedi), hogy vesztek egy futópadot. El sem kell menned otthonról.
Szoríts időt mindenre, amire eddig nem jutott. Biztos vagyok benne, hogy vannak/voltak álmaid, amiket már most teljesíthetsz.
Több tanácsot nem tudok adni, hiszen még én sem találtam meg a kiutat ebből a betegségből, és az, hogy a depresszió divat lett csak rosszabbodik a helyzet.
Remélem segíthettem valamit. 13 évesen sajnos többet nem tehetek.
Próbálj boldog lenni. Ha nem megy színészkedj tovább, játszd, hogy minden rendben.
És tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!