Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ezt kinek mondjam el?

Ezt kinek mondjam el?

Figyelt kérdés
Egy éve meghalt az anyukám.Itt maradtam szó szerint, egyedül.Nincs rokonom, nincs testvérem, senkim.Vagy is van egy csapni való élettársam,aki terorizál, fenyeget, és aki már töbször fizikailag bántalmazott.Nem látom a kiutat!Minden nap arra gondolok, hogy amitől mindenki úgy fél:a haláltól,lehet hogy nem is kell félni?De!!Ha én meghalok,ez a gonosz ember mindent visz amiért én ,és anya doldozott?Mit csináljak?
2014. nov. 25. 14:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
bocs!6/10
2014. nov. 25. 14:40
 12/18 anonim ***** válasza:

írd úgy, hogy 6-os :)

azok a számok ezt jelölik:

hanyadik válasz / összes válasz

:)

2014. nov. 25. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Válás, költözés?

Az anyukád házába. Vagy ott éltek? Nem értem.

Ne maradj egy ilyen emberrel!!

2014. nov. 25. 15:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Anya házába lakunk,amint írtam én örököltem, mert csak én vagyok,nincs élő rokonom, testvérem.
2014. nov. 25. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Váljatok el és költöztesd ki.
2014. nov. 25. 17:18
 16/18 anonim válasza:
Keresd fel a tolvajkergetőket vagy egy hasonló "szervezetet" (vicc nélkül)
2014. nov. 30. 19:41
 17/18 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon durva helyzet, átérzem a súlyát!

A srác a manipulációt alkalmazza, fenyeget téged és sajnos egyelőre ő áll nyerésre, mert még nem lázadtál fel ellene, de! Vannak lehetőségeid.

Jól gondold át, mit cselekszel, és amikor úgy döntesz, hogy cselekszel, akkor légy gyors, és határozott!

Tehát. Ha rendőrség mellett döntesz, akkor jól gondold át, hogy akkor menj, amikor tuti nem veszi észre, hogy hova mész! Szerintem a legegyszerűbb, ha bemész a rendőrséged, elmondod mi a szitu és megkérdezed, hogy mit javasolnának ebben a szituációban. Mindenképp említsd meg a halálos fenyegetését! Nem tudom, lehet-e kérni azt h a rendőrség adjon valami őrizetet neked, vagy ilyesmi, de minden ilyesmit megkérdeznék a helyedben!

Fordulj hozzájuk szerintem és mondj el mindent!

Viszont nagyon vigyázz, hogy semmiféle ilyen tervedről ne szerezzen tudomást. Ne maradj bejelentkezve itt a gyakorikerdesek.hu-n, nehogy meglássa ezt a kérdést, töröld az előzményekből is mindig... jaj Te, így ismeretlenül is elkezdtem aggódni érted. Írj a fejleményekről majd ha tudsz!

2014. dec. 1. 03:04
 18/18 anonim válasza:

Ja amúgy egyik előző kommentelő írta hogy rögzítsd a beszélgetéseteket. Nyugodtan rögzítsd a beszélgetéseteket felvételre!!! Nagyon fontos, mert ez bizonyíték ellene!!

Egyet ne adj fel: a magadért való küzdelmet. SOHA ne add fel!

2014. dec. 1. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!