Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el neki hogy...

Hogyan mondjam el neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van egy velem egykorú osztálytársam..tavaly óta eléggé sokat beszélgetünk és úgy érzem hogy többet érzek iránta mint barátság..de nem tudom hogy mit reagálna arra hogyha elmondanám neki?! lehet hogy nem is beszélgetnénk soha többet? nem tudom mit csináljak. aki tud az segítsen! előre is köszönöm és mindenkinek további szép estét!

2014. nov. 22. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Fiú vagy, vagy lány ?

Ezt azért nem ártana kiírni.

Nyilván máshogy kell egy lánynak kezdeményezni mint egy fiúnak.

2014. nov. 22. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Oké, szóval lány vagy.

Ha egy alkalommal kettesben maradtok beszélgetni kérdezd meg tőle hogy ő mit tenne a helyedben hogyha tetszene neki egy fiú aki eddig csak barátként tekintett rá.

Ha ezt úgy mondod neki hogy jó mélyen bele nézel a szemébe elképzelhető hogy egyből kapcsolni fog és rád mosolyog.

Ha nem kapcsol és ad rá valami tanácsot akkor tedd meg azonnal amit tanácsol.

Ha azt mondja rá hogy nincs ötlete akkor mond meg neki hogy neked sincs és közbe mosolyogj rá.

Így már értenie kell miről van szó és ha tetszik neki a dolog és ő is mosolyog akkor egy kicsit közelebb hajolhatsz hozzá hogy megcsókoljon.

De fontos hogy nem te csókolod meg őt, te csak az 'út feléig' mész el. A többit neki kell megtennie.

A hangulat pedig lehetőleg legyen egy kicsit meghitt, tehát ne akkor vágj bele mikor társaságban röhögcséltek.

Kettesben legyetek és ne a bohóckodás menjen.

Remélem érthető.

2014. nov. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!