Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt igazi "loner-ek"?...

Vannak itt igazi "loner-ek"? Milyen az életetek, milyenek a mindennapjaitok? Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

2014. nov. 10. 22:47
1 2
 11/14 Kurtz Bickle ***** válasza:

Attól függ. Vannak benne nagy hullámok, olyankor csak úgy bármiféle ok nélkül olyan örömérzetem van, hogy kicsordulnak a könnyeim tőle. Sétálok valami eldugott helyen, nézem a fákat; susog a szél, és csak úgy feszít belül ez a boldogság. Aztán másnapra elmúlik, és jön az egyhangúság. A legtöbb nap egyhangú. Egyhangú napok egyhangú sorozata. Itt-ott megszakítja egy hullám, hullámvölgy, de ennyi.

Próbáltam előle Londonba menekülni, de oda is követett. Aztán vissza. Közben autodidaktán tanulgatok japánul, basszusgitározom, Shakespeare darabjaiból tanulok meg részeket, meg egy blogot is írok, hogy lekösse, rendezze a gondolataimat, de nem vagyok boldog. Nagyon hiányzik az érintés; egy csinos, klassz lány társasága, akivel lehet beszélgetni az élet dolgairól is, elfogad, megért, és egyszerűen csak úgy lehetünk egymásnak.

2014. nov. 12. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem atomzsír egyedül lenni :D Senkinek nem kell megfelelni, senki nem vonja kérdőre semmilyen tettedet, mindenre annyi időt tudsz szánni amennyi csak jólesik. 23 évembe telt, hogy rájöjjek: nem attól lesz nekem jobb, hogy emberek között görcsölök mindenen. Egyetlen igaz barátom van, plusz egyik testvérem, akik előtt igazán önmagam tudok lenni, velük szoktam csak önszántamból időt tölteni, és így vagyok maximálisan kiegyensúlyozott :)
2014. nov. 21. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyetlen egy személy van most az életemben, ő a párom és egyben a legjobb barátom, viszont nem élünk együtt, hetente vagy két hetente találkozunk csak. A családommal jó a viszonyom, de őket is ritkán látom mióta nem lakok otthon. Rajtuk kívül mindenkit sikerült kizárnom. Az a fajta vagyok, aki az egyetemen is alig-alig beszélget, legtöbbször csendben, egyedül ülök. Ha elmegyek valahova, akkor is mindig egyedül. Nincsenek barátaim, nincs társaságom, nincsenek kedves ismerősök. A lakótársammal sem beszélgetek, mert nem tudom miről kéne.

Nem érzem nagyon rosszul magam, sokszor jól esik a csend és az, hogy a magam ura vagyok. Néha elszomorít a helyzet egy kicsit, főleg ha arra gondolok, hogy van pár ember akivel szívesen barátkoznék, de nem merem leszólítani őket, mert attól tartok, hogy ők nem szívesen ismernének meg. De összességében mégsem olyan rossz.

2014. dec. 11. 14:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó a neved :D Amúgy igen én egy loner lány vagyok. Ráadásul 20 éves. Nos boldognak nem mondanám magam. Inkább csak úgy elélek azonban minden fejben dől el. Ez az állapot egy gyilok. Vagy el kell fogadni a magányt és meg kell találni az örömöket vagy változtatni ezen.
2014. dec. 12. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!