Segít nekem valaki? mivel semmi élet kedvem nincs
Az életben vannak nagyobb pofonok!
Ennyi bajom lenne...
Szerintem... ugye megengeded, hogy így kezdjem. Persze ez saját vélemény és jól vagyok. Ezért gondolom, hogy hiteles amit írni szeretnék.
1. Kell olyan lakókörnyezet, ahol otthon vagy, van intimitásod és békében tudsz lenni legalább néhány órát, ha úgy akarod. Persze ez akkor is nehéz, ha még szülőknél laksz és akkor is nehéz, ha nincs is lakásod. Belemehetnél egy lakókörnyezet változtatásba, légy bátor és próbálj változtatni.
A lakást jó lenne átalakítani, kidobni azt amit nem használsz és kell sok fény, jusson be bőven fény.
Kell egy munkasarok legalább, ha nincs is dolgozószoba és elkezdheted megválaszolni mások kérdéseit a gyakorikérdés hu-n.
Az a lényeg szerintem, hogy bármit is csinálsz, azt próbáld jókedvel és szivesen tenni. Ha nem megy, akkor váltani kell.
2. Lehet, hogy táplálkozási gondod van (nem számít ide most semmi elhízás, vagy ilyenek) vitaminhiányok, fehérje hiány stb. ez előfordulhat a túlsúlyosoknál is. Jó lenne a napozás, most ősszel is, szépen ki kell ülni a padra a parkban, morzsákat szórni a madaraknak.
Tehát a másokkal való törődés az szerintem a gyógyír, persze, ha nem szervi - egészségügyi a gond. Akkor irány az orvos. Ja és jó lenne beugrani egy pszichológushoz, Ő tud adni szaktanácsot, ha ez a kedvetlenség fennáll sokáig.
Vannak motivációs filmek a neten, kell nézni néhányat.. hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!