Normális, hogy a barátom emiatt szakít velem? (Hosszú sztori)
Tegnap a barátom...vagyis most már csak az exem megkérdezte, hogy találkozunk-e, mert szerdán nem tudtunk és hiányzom neki. Erre mondtam, hogy jó lenne, csak nagyon fáj a fejem, meg egész nap vihar volt és most amúgy se lenne kedvem olyan időben buszozgatni, meg minden, szóval jobb lenne máskor...Erre megsértődött és azt mondta, hogy szerinte amúgy nincs is semmi bajom, csak egyszerűen nem akarok vele találkozni és ezen összevesztünk, aztán annyit mondott, hogy szerinte ennek itt vége és elment aludni. Ezután ma reggel ráírtam, mert azt hittem, már megnyugodott és lehet vele értelmesen beszélgetni, de megint összevesztünk, többek között azon, hogy ő azt mondta, hogy amúgy lényegében ő nem is szakított velem, mert ő csak mérgében mondta azt, hogy vége és hogy én szakítottam vele azzal, hogy kitöröltem, hogy kapcsolatban vagyunk -.- És ilyen hülyeségeket vágott a fejemhez, hogy én tegnap is egész nap flegma voltam vele...Szerintem nem voltam az, vagy ha picit mégis, akkor szerintem érthető, ha kiakadtam azon, hogy nem hiszi el, amit mondok, ráadásul hogy egy ilyen kis hülyeség miatt szakít velem...És az a lényeg, hogy utána közölte, hogy inkább hagyjam békén és letiltott fb-ról, a telefont meg egész nap fel se vette, vagy egyből direkt kinyomta...
Ez csak szerintem nem normális? Hogy egy ilyen hülyeség miatt szakít velem? Meg most ezen mit nem lehet elhinni, hogy fáj a fejem? Eddig nem volt ilyen, nem értem, mi baja van...
Szerintetek ez normális?
16/L (ő is 16 éves)
facebookon szakitani semmi fele korulmenyek kozott nem normális. ha fontos neked a baratod menj ki hozza beszeljetek meg.
de ahogy erzem o nem akart szakitani, csak te egybol levetted a kapcsolatbant. ami miatt kiakadt.
miota vagytok egyutt? mekkora a tavolsag? milyen gyakran talalkoztok?
Köszi a válaszokat..
1 hónapja vagyunk együtt csak ._. Vagyis voltunk. És busszal olyan 45 perc kb az odaút és általában szinte minden hétköznap találkoztunk iskola után. + még hétvégén volt, hogy szombaton is :/
De aranyos vagy, tudtam hogy felfogod rakni ezt a gyakorira..:) Csak azért jó lenne ha úgy adnád elő a dolgot ahogy tényleg volt, nem pedig úgy ahogy te azt elképzeled.. :) Egyrészt én tudtommal nem azért nem mentem ki soha hozzád, mert nem tudtam hogy hogy jutok ki hozzád, hanem azért, mert szüleid nem éppen kedveltek engem, ami ugyebár érthető, mert még te is csak 16 éves vagy, nyilván féltenek, de érdekes módon egyszer se kértél meg arra hogy menjek ki hozzád, ahogy akkor se amikor fájt a fejed.. :) Másrészt egyáltalán nem sértődtem meg... azért mert nem írok vissza neked rögtön valami miatt az még nem jelenti azt hogy megsértődtem, lehet hogy valami dolgom van.
Amikor pedig reggel rám írtál, akkor is te vesztél velem össze amiatt, mert nem írtam neked vissza... és azért nem írtam neked vissza, mert kikapcsoltad nekem órákig a chatedet.. És már napok óta ez ment, hogy flegmáztál velem, de te ezt be is vallottad nekem.. :)
És én egyébként elhittem neked azt hogy fáj a fejed csak délután már teljesen mást mondtál mint reggel, és ebből adódóan nem hittem utána neked...
Nem is tudom mit vársz amúgy, én minden szart megvettem neked, ha éppen azt akartad hogy menjek eléd a sulidhoz rögtön ugrottam érted...
És egyébként nem, nem csak ezért szakítottam veled, hanem azért is mert ez már jópáradik hülyeséged volt, és már meguntam.
Szakadok xd
Kajak betalált a pasid Gyik-en, nem birom tovább xDDDD
Amúgy ahogy olvasom a dolgokat, a srác értelmesebbnek tűnik nálad. Kétlem, hogy vele lett volna a baj.
Rég nevettem ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!