Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elegem van mindenből, szánalma...

Elegem van mindenből, szánalmas bénának érzem magam. Mit kéne tennem? 16L

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nem elvezem az eletet, egy kicsi örömöm sincs benne. Folyton unatkozom, egész nap otthon ülök es megöl az unalom. Tudom, hogy nekem kéne valamit kitalálni es csinalni, de nincs semmi. Ahol lakom, soha nincsenek programok, de ha lennenek se tudnék elmenni egyedül. Nincsen testverem, és olyan igazi barátaim sincsenek. Végülis van kettő, de az egyik soha nem megy el sehova, csak iskolában vagyunk egyutt, azon kivul soha. A masik barátnőm (nem egy iskolába járunk) soha nem er ra. Neki mindig van programja, a családjával mindig mennek valahova, egy hétvégéje sem szabad. Az én szüleimmel nem lehet semmit se csinalni, mar öregebbek, örülnék ha otthon vannak es nem kell semmit se csinálniuk. Jó tanuló vagyok, de mar tanulni sincs kedvem. Hobbim nincs, max olvasni szoktam, de mar annyit olvastam hogy azt is unom. Ahhoz kepest hogy 16 vagyok, soha ,nem volt dolgom' egy fiúval sem. Most nem azt mondom hogy le akarok feküdni valakivel stb. De meg soha életemben nem flortolt velem senki. Egy szó erejéig sem. Soha nem csokoloztam, kb meg hozza sem ertem egy fiúhoz. Pedig szerintem átlagos lany vagyok a suliban, max csendesebb, nem én vagyok a társaság közepe. Mondjuk sulin kívül nincs is mas lehetőségük. De akkor is, meg csak ram se néznek. Elegem van mindenből. Mit kene tennem? Hogyan valtoztassak valamin? Ugy érzem hogy nincs lehetosegem. Annyira bena es szanalmas vagyok. En nem akarok ez lenni, ami most vagyok.
2014. okt. 16. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vagy fotoszintetizálj.
2014. okt. 16. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Rámész erre az oldalra: [link]

és ott bal oldalt vannak a programok. Na, most menj el mindegyikre, és ismerkedj emberekkel. Talán találsz valamit, ami leköt.

2014. okt. 16. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Illetve jobb oldalt :D
2014. okt. 16. 23:40
 14/17 anonim ***** válasza:
sajnálom ami veled van , ha gondolod írj nem harapok :P 19/f
2014. okt. 17. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is ugyanolyan vagyok mint te csak fiúba :/
2014. okt. 17. 18:09
 16/17 A kérdező kommentje:

#12 Köszi:)

#15 ha van kedved beszélgetni Írj:)

2014. okt. 17. 20:50
 17/17 anonim válasza:
Ne aggódj, majd ha 18 leszel és mész továbbtanulni, egészen másképp alakul majd a nézőpontod, gondolkodásod. Tudom, addig is kell élet, pörgés, de ez valóban lakóhelytől is függ azért. Füred nem egy nagy város, inkább csak nyáron van ott élet. Ahol én lakom, kicsivel nagyobb csak mint Füred, de még itt is dög unalmas az élet. Szóval nyugi, ha elmész nagyvárosba továbbtanulni egyetemre, megváltozik a világ majd. Addig tarts ki! :) Legyen ez a célod, hogy elkerülhess onnan. Mindenesetre szégyen ez a magyarországi általános helyzet, hogy a tizen ezres kisvárosokban ennyire nincs pörgés soha. Hiába a több program, ahol én lakom, ott is két véglet korosztály van. Vagy a korodbáliek, akik nekem már nagyon fiatalok és züllenek, vagy a nyugdíjasoknak szerveznek programokat inkább. Huszonévesek mehetnek a pi csába. :S
2014. okt. 18. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!