Éreztétek már azt, hogy teljesen feleslegesek vagytok? Ha igen, hogy hevertétek ki ezt az érzést?
Szia! Sok igazság van az előttem szólóknál is. Valóban, ha van célod, vannak dolgaid, hobbijaid, amiket szeretsz, örömet okoznak és fontosak számodra, és le tudod foglalni magad, olyan dolgokat tudsz csinálni, amik sikerélményt adnak, nem fogod magad feleslegesnek érezni!
Ezenkívül én olvasok ilyenkor, mert egy jó könyv meggyógyíthatja a lelket. Persze ez csak az egyéni "megoldásom", csak azért írtam ide, hátha... Emlékszem, nekem is volt fiatalabb koromban egy ilyen fázisa az életemnek, amikor feleslegesnek, elhagyatottnak éreztem magam. Elolvastam Ottlik Géza: Iskola a határon című regényét és ahh.. Szóval keress egy olyan költőt/írót, aki a szívedhez szól, meg tud fogni.
A másik tanácsom pedig, hogy segíts más embereken, legyél kedves másokkal. Ha az emberek úgy viszonyulnak hozzád, hogy tudják, hogy megbízhatnak benned, hogy elmondhatják neked a gondjaikat-bajaikat, az tök jó érzés! Nem azt mondom, hogy legyél lelki szemeteskuka, és ne adj az utcán minden kéregetőnek 200 ft-ot, de mindig legyen körülötted pár ember, akikkel érezteted, hogy számíthatnak rád. Család, barátok, bárki. Mert ha másokon tudsz segíteni, akkor már nem érzed magad feleslegesnek.
És végül van még egy tanácsom, ami sztem a legjobb.. Keress magadnak egy szerelmet, akinek fontos vagy. Ez a legjobb, mert egy jó párkapcsolatban biztosan nem érzi magát az ember feleslegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!