Ha valami miatt soha többé nem lehetne párkapcsolatotok, vagy bármely más kapcsolatotok az ellenkező nemmel, akkor mennyire dolgoznátok föl nehezen?
Nagyon magányos lennék eleinte mert az összes haverom srác. Csak internetes barátaim vannak. Közülük egyetlen egy lány... A fiúkkal jobban kijövök. A lányok akikkel barátkozni akartam nem akartak ismerkedni. Csak a hobbinkról beszélgettünk néha de arról is csak felületesen..
A testvéreim is mind fiúk.. Sz_r lenne egyedüli gyereknek lenni. Mindenért én lennék a hibás, még magasabb elvárások lennének velem szemben, nem lenne kivel hülyéskednem, kibeszélnem a szüleimet.
Szomorkodnék, reménytelennek érezném az életem, de aztán megszoknám.próbálnék minnél kevesebbszer erre gondolni. Próbálnék lányokkal ismerkedni.
Később a napjaim részévé válna, észre se venném, csak amikor látnám hogy mások milyen jól elvannak az ellenkező nemmel.
Mint most a nem internetes barátokkal. Megszoktam hogy nincsenek. Szürkébbek nélkülük a napjaim, néha szomorkodom hogy nekem miért nincsenek de nem dől össze a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!