Folyton csúfolnak, szekálnak az osztálytársaim! Mit tegyek? Lent több infó.
Figyelt kérdés
Már általános iskolában kezdődött. A külsőmről főleg. És most gimiben is. 9.-ben pl izének hívtak és kamu ilyen facebookot csináltak. Egyfolytában rajtam röhögtek, hogy hogynéz ez ki, stréber meg hasonlók. Már nem bírom, hogy rólam sugdolóznak. Most leszek végzős... mostanra javult kicsit a helyzet. De még mindig lenéznek, bezzeg ha házit kell másolni jó vagyok. Azthiszik, hogy elfelejtettem, hogy miket mondtak? Ja és dolgozatkor kb mindenki azt akarja,hogy üljek mellé. Azthittem,hogy általános suli után vége de nem!! mindig megtalálnak az ilyenek. Nem vagyok az a visszaszólós tipus, de egyszer megdobtam egy fiút egy hegyes tárgyal,amit előzőleg a székemre tett,hogy ráüljek és fájjon. A fiút eltalálram és szinte mindenki az ő pártyára állt, higy jaj szegény. Mondjuk itthon se jobb a helyzet. Mindenért egyből én vagyoj a hibás de inkább nem sorolom, így is hosszu a lista. A lényeg, hogy suli miatt és szerelmi téren sincs szerencsém. Mert ha valakinek véletlen bevallom, hogy szeretem, azazonnal azt mondja, hogy legyünk barátok. Ennyire ronda vagyok? pedig páran mondták, hogy nem... :(2014. aug. 30. 23:45
11/14 anonim válasza:
Ugyan az a helyzeted mint nekem. De a házit azért adjam oda különben én vagyok a bunkó :( Ha szeretnél beszélgetni írhatsz 13L
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt mindenkinek: igaziból már ez változott. Konkrétan nem vagyok már rosszba az oazt. Társaimmal. De köszi a válaszokat. Igyelszem őket megfogadni. :)
2014. szept. 2. 20:03
13/14 anonim válasza:
Szia figyelj! Én még csak 12 vagyok de jó úszó vagyok és 2 nyelvet viszek egyszerre majdnem mindig ötöst kapok és ezért mindig strébernek hívtak néha még most is csúfolnak de figyelj én mindig vissza szólók! Ha bárány vagy olyan könnyen lehetsz áldozat h el se tudod képzelni viszont nem mindegy h hogyan szólsz vissza ha mérgelődsz és béna a beszólás ami nem mindig gond hisz senki se tud mindig jó beszólásokat, akkor szekállni fognak, viszont ha a másikat leszólód h csak irigykedik mert az IQ-ja -2 akkor békén fognak hagyni egyébként ez az egész elég bonyolult én is most tanultam meg pedig még csak 7-es vagyok keresd a társaságot menj szakörökre vagy csopis sportolásokra vs edzésekre. ha ez meglesz nem fogod magad annyira rosszul érezni és talán majd vissza is tudsz szólni. A külsődön meg csak annyira változtass h azért ne legyél annyira villantgatós remélem segítettem:)
14/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük...ilyen szaralakok...Amikor én voltam középsulis nálunk is mindig piszkáltak egy fiút, én meg már nem bírtam a tahóságukat és megvédtem, de ő közben átment másik suliba, mert már elege lett belőle. Engem nem nagyon érdekelt hogy engem csesztetnek, valahogy hidegen hagynak az ilyen barmok. De nagyon jó barátok lettünk azzal a fiúval, most külföldön él, de minden szülinapomra küld egy kis ajándék csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!