Ha azt mondjak rolam, hogy komoly vagyok a koromhoz kepest es hogy nincs velem semmi baj, akkor miert vagyok allandoan egyedul?
19 eves fiu letemre nem volt meg sosem senkim. Az elmult honapokban hihetetlenul rossz volt a kedvem mar. Egyszeruen utalom mar magam amiert megol a magany szo szerint. Allandoan csak ki vagyok hasznalva, amikor valakinek vigasz kell hogy legyek ott vagyok de ha maris jobb a helyzet el is vagyok felejtve.
Nyaron dolgoztam egy gyarban idenymunkaskent es ott is mindig azzal farasztottak hogy tul komoly vagyok meg h latazik rajtam h egy okos ember vagyok. Ezt mondjak ram a 30-40 ev kozottiek. Lehet h eppen ez a baj hogy felnek tolem? Esetleg jobb ha en is 1 bunko leszek es igy nagyobb a sikerem? Vagy mit kene hogy tegyek? Nagyon utalom mar ezt. Minden este ugy alszok el egyedul es ugy kelek fel hogy egy ujabb felesleges nap az eletembol. Annak is erzem magam. Nincs senki aki ugy gondolna ram hogy hianyoznek neki. :(
Mintha a férjemet hallanám!
Fösulis volt amikor először volt barátnője, egy azaz egy darab barátja van de az igazi, 24 volt amikor megismerkedtünk. Mély,okos,intelligens ember..megbecsülendő és követendő! Ne változz csak keress! Meg fogod találni a hozzád való embereket és a boldogságot! Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!