Egyedül van értelme élni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 21:00
11/13 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy jó egyedül az áltatja magát, mert igenis társas lények vagyunk. Az aki a legjobban mondogatja, hogy jó egyedül és hogy neki nincs szüksége senkire, annak a lelke csak úgy üvölt egy jó családért, igaz barátokért, igaz szerelemért. Erre szükség van, ez fantasztikus érzés, felölt energiával.
12/13 anonim válasza:
Csak egyedül van értelme élni. Utána csak alkalmazkodsz valakihez, akit még csak nem is érdekelsz, mert leköti a saját nyomora.
Ez igaz nőre, férfira, szülőre, testvérre, mindenre.
13/13 anonim válasza:
Sokan élnek egyedül. Én néha magányos vagyok, de elviselhető. Szerintem van értelme egyedül élni, egyszerűen találni kell valamilyen más célt azon kívül, hogy család, gyerek, stb... ezt meg nem annyira nehéz. Nem is muszáj, hogy életcél legyen, elég akár annyi is, hogy gyűjtök egy komoly bringára, aztán örülök, ha összejön, aztán utána kitűzök egy újabb célt, pl elmegyek bringával Halstatt-ba következő nyáron, és így tovább. Ami szerintem kinyír, az a monotonitás meg ha azon örlődsz, hogy miért nem jön össze senkivel, miért vagy magányos, stb... Le kell rni az egészet, túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyesmire cseszd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!