Hogyan legyek nyitottabb, közvetlenebb? L/14
Tudom,hogy legbelül egy kedves,beszédes,vicces lány vagyok,de egyszerűen nem bírok megnyílni!Közrejátszhat az,hogy kiskoromban sokat csúfoltak?
Kb. 7-re már javult a helyzet,de még akkor is kaptam beszólásokat,de én soha nem bántottam őket,csak csendes voltam.Nem vagyok beképzelt,nem nézem le őket,csak picit szűkszavú vagyok.
Két hét múlva gólyatábor,új emberekkel és közösséggel,nem akarok megint a ,,csendes lúzer stréber" lenni,megakarok változni,azt akarom hogy bírjanak.Hogyan oldódjak fel?
Próbálj több emberrel beszélni, légy segítőkész, megértő, és őszinte. Barátság(vagy több) úgy nem alakulhatki, ha nem nyílsz meg valamilyen szinten. Lényeg: Add önmagad és ne érdekeljen senki véleménye, hogy ez meg az! Csak add önmagad:legyél "TE" Mindenkivel szemben...
Puszi.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!