Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem egyedül magam?

Miért érzem egyedül magam?

Figyelt kérdés
Sokat vagyok a legjobb barátnőimmel, de így nyáron néha úgy érzem egyedül vagyok. Most maradtam ki 8.-dikból és elvesztettem pár barátomat, akik nagyon fontosak voltak nekem. Esténként egyedül érzem magam, mintha csak a két barátnőm lenne mellettem. Miért van ez?

2014. aug. 9. 01:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha mást nem, azt elmondhatod, hogy 2 barátnőd melletted van: vagyis semmiképp se vagy egyedül :)

A kimaradás persze bafolyásolhatja a kapcsolatdat a többiekkel, de

1. ha az elveszett barátok annyira fontosak esetleg felvehetnéd velük a kapcsolatot, próba cseresznye

2. találhatsz új barátokat

Szóval szerintem örülj, hogy az a két barátnőd melletted áll, és biztos támogat mindenben, de ha zavar, keress más embereket is. Van épp elég ember, nagy a választék, nem gondolod?

2014. aug. 10. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, a két barátnőm mindig mellettem van és támogat és ennek nagyon örülök.

Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot velük, elhívtam őket, hogy találkozzunk, de mindig volt valami kifogásuk, hogy nem érnek rá. Ha én nem kerestem őket, vagy nem írtam nekik, akkor ők el voltak nélkülem.

2014. aug. 11. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor marad a B-terv: keress új barátokat. :) Pont abban az életkorban vagy, amikor a legkönnyebb barátkozni, mert már kimozdulhatsz otthonról, eljárkálhatsz olyan helyekre, ahol hozzád hasonló emberek vannak. Csak keresni kell, a többi adja magát.

Tényleg sajnálom, hogy a régi barátaid így megvannak nélküled, de ettől nem dől össze a világ.. (ha tudnád, hányszor lesz ez még így)

2014. aug. 11. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, mindent megteszek, hogy találjak új barátokat is.
2014. aug. 11. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert, csak lazán és vidáman :D
2014. aug. 11. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm úgy lesz:)
2014. aug. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!