Miért érzem egyedül magam?
Ha mást nem, azt elmondhatod, hogy 2 barátnőd melletted van: vagyis semmiképp se vagy egyedül :)
A kimaradás persze bafolyásolhatja a kapcsolatdat a többiekkel, de
1. ha az elveszett barátok annyira fontosak esetleg felvehetnéd velük a kapcsolatot, próba cseresznye
2. találhatsz új barátokat
Szóval szerintem örülj, hogy az a két barátnőd melletted áll, és biztos támogat mindenben, de ha zavar, keress más embereket is. Van épp elég ember, nagy a választék, nem gondolod?
Igen, a két barátnőm mindig mellettem van és támogat és ennek nagyon örülök.
Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot velük, elhívtam őket, hogy találkozzunk, de mindig volt valami kifogásuk, hogy nem érnek rá. Ha én nem kerestem őket, vagy nem írtam nekik, akkor ők el voltak nélkülem.
Akkor marad a B-terv: keress új barátokat. :) Pont abban az életkorban vagy, amikor a legkönnyebb barátkozni, mert már kimozdulhatsz otthonról, eljárkálhatsz olyan helyekre, ahol hozzád hasonló emberek vannak. Csak keresni kell, a többi adja magát.
Tényleg sajnálom, hogy a régi barátaid így megvannak nélküled, de ettől nem dől össze a világ.. (ha tudnád, hányszor lesz ez még így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!