Hova menjek, hogy a nők lecsapjanak rám?
Szokták írni, hogy a nők gyorsan lecsapnak a környezetükben felbukkanó jó tulajdonságokkal bíró férfiakra. Nos, ha én teljesen ideális nem is vagyok, de független vagyok, rendezett anyagiakkal, sportolok, nem iszom, nem dohányzom, szóval potenciálisan lehet, hogy lecsapnának rám. :) A probléma csak annyi, hogy nem vagyok nagy társasági ember, nem szeretem a szórakozóhelyeket, ezért nem sok esélyük van arra, hogy összefussanak velem.
Szokták kérdezni itt, hogy hol lehet normális embereket találni. Én úgy fordítanám meg a kérdést, hogy hova érdemes mennem, ahol kapcsolatot kereső nők jó tulajdonságokkal bíró szabad pasikat keresnek. A szórakozóhelyeket nem szeretem, a netes társkeresésben meg nem hiszek, úgyhogy ezek kilőve. Van valami jó összefutási lehetőség ezeken kívül?
1. Fűrdjé le.
2.Ne legyél ronda.
3.Legyen sok pénzed.
4.Semmi féle képpen se fingj a nő orra elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!