Nincs kivel nyaralni mennem?
Figyelt kérdés
Sohasem voltam sehol sem nyaralni. 21/F vagyok. 1-12. osztályig nyaranként mindig lementem " dolgozni " Vidékre nagyapámhoz. De ő már nincs, meg munkám is van ezért nem szivesen dolgoznék a szabadságomon.Viszont minden ismerősöm elment a párjával valahova. Szeretnék úszni , kikapcsolódni, de nincs kivel. Egyedül érdemes lenne elmenni?2014. júl. 24. 19:33
1/12 anonim válasza:
Ha könnyen tudsz ismerkedni,akkor szerintem érdemes megpróbálni.Lehet hogy találsz magadnak valakit.
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok könnyen ismerkedni. Elég bizalmatlan tipus vagyok.
2014. júl. 24. 19:43
3/12 anonim válasza:
Figyi! Szerintem menj el egyedül. Ússz, fuss, biciklizz, aludj, olvass, rúgj be, nézz jó filmeket, nevess rajta Egyedül és NE SAJNÁLD közben magad!! Tedd fel magadban, hogy ez most neked egy ilyen kikapcsolódós, megfigyelős nyaralásod, amikor figyeled az embereket. Te még nagyon fiatalka vagy, még sokminden vár rád, nem fogsz egyedül maradni. És, ami a legjobb az egészben, ha tetszett a hely, lesz témád a későbbiekben, hogy te már voltál ott, és ismered a helyet, van róla véleményed. Na? Mész már? : ) Sok sikert Neked, hidd el, nem lesz rossz. És megtanulksz egyedül is lenni és hidd el, ez tartást ad. Mert neked nem kell társaság ahhoz, hogy jól éerezd magad. Ez épiti a gerincedet és ezt később megérzik az emberek és majd húznak feléd. Az erős emberhez, férfihez.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom magam, de jól esne elmenni valakivel. Aki örülne annak,hogy egyedül megy az egy nyáladzó hülye valljuk be :D
2014. júl. 24. 19:57
5/12 anonim válasza:
Nem azért mondtam butuska!: ) Hanem a nyaralás közben nem szabad azt csinálni, hogy ha meglátsz egy társaságot, hogy na, ezek jól összejöttek, én meg csak egy kis nyáladzó hülye vagyok, hogy itt vagyok egyedül. Erre mondtam, mert ezzel tönkreteheted a belső nyugalmat. Ezt nem szabad csinálni kérlek, erre gondoltam : )
6/12 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék. Nem vagyok a depressziós fajta. Sőt, szeretek mindenen humorizálni. De hát azért még is a nálam fiatalabbak is mega korosztályom is , összeállnak , elmennek valahova. Én meg majd Vén trottyként egyedül körbe járom a nyaralós tavakat :DD
2014. júl. 24. 20:27
7/12 anonim válasza:
Ja. Összeállnak, mint a rizs : D És akkor mi van? Hm? Semmi. Jövőre meg már nem is az a barátjuk, aki az idén volt... Pont ezt mondtam neked. Ne ezt nézd, mert abból nem lesz pihi. Vagy tudod mit? Maradj otthon, tegyél le a nappaliban egy sátort és nyaralj ott. : D Bolond! : ) Nem szabad ezt csinálni! Hidd el öreganyádnak. Én is voltam egyedül nyaralni. azt kpzeltem, hogy survivoron vagyok és tök jó volt! Azóta meg körbevesznek jó barátok és családom is van. Na. De kellett. képzelkd azt, hogy egy szerzetes vagy (na azért nem kell úgy is élni : ) és te most feltöltődsz. Goooooose frabaaaa!!!! Hahhh
8/12 A kérdező kommentje:
Hehe, Vicces vagy :D Nem hinném,hogy olyan öreg lennél :D Irigylem a gyerekeid :))
2014. júl. 24. 21:06
9/12 anonim válasza:
Pedig fiam, ha 15 évesen összejön a randim, akkor a fiam lehetnél. : ) Igy szokták ezt mondani vhogy.
10/12 gebasz1 válasza:
Gyűjts pénzt vigyél egy ku.vát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!