Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kéne csinálnom?

Kakukktojás13 kérdése:

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
16 éves egyke lány vagyok elvált szülőkkel és nevelőfaterral.Elég magányos vagyok, a legtöbb barátomnak/barátnőmnek van valakije, nekem nincs.Hogyan kéne lefoglalnom magam? Adjatok tippeket!

2014. júl. 24. 18:31
 1/3 anonim válasza:
Meny el kulturális rendezvényekre ott lehet ismerkedni. Csatlakoz valami rajz vagy írói körhöz esetleg jár el sportolni valamit. Jelentkezhetsz önkéntesnek is valamelyik jótékonysági szervezetnél (de nézz körül alaposan ezen a téren, nehogy kihasználjanak) + keres magadnak hobbit az is sokat segít. Nekem ezek jutottak az eszembe :) 18/f és szintén magányos :)
2014. júl. 24. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Van hobbim. Táncolok és kosarazok. De ezek nyáron szünetelnek. Haverokkal szoktam néha menni dobálgatni, de ők se érnek rá. Egyébként köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 24. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Írj privátban.

19/f

2014. júl. 30. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!