Egyszerűen vágyom már rá, nem tudok mit csinálni, kikészít ez az egész?
Vágyom barátokra, de nem sikerül, egyszerűen félek, nem megy, izgulok, sose voltak barátaim, azt se tudom, hogy hogy kezdjek neki, egyáltalán hol tudnék, tudom, hogy gyerekes meg minden, de áhh itt a nyár, mindenki lóg a barátaival én meg, egy senki vagyok, egy porszem vagyok a többiek között
22 éves vagyok.
Addig míg magadról úgy vélekedsz, hogy egy "senki és egy porszem vagy", addig sajnos egyedül is fogsz maradni. Azt mindenki látja, hogy ha egy ember boldog, akkor boldogság veszi körül, elégedett magával és mindenki úgy is fog hozzá viszonyulni. Próbáld ki, hogy egy kicsit másként nézel magadra és a környezetedre és ne akarj rágörcsölni a témára, mert annál rosszabb lesz!
Hogy barátokat hogyan szerezz?? Lehet neten ismeretlenül elkezdesz csak úgy beszélgetni valakivel, vagy ha még diák vagy, akkor vállalj rövid időre diákmunkát, ott is tudsz barátokat szerezni. :)
Lehet, hogy eddig azért csalódtál, mert rossz társasággal vetted magad körül. Ismerkedj olyan emberekkel, akik hasonló érdeklődési körben járatosak és hasonlóakat szeretnek csinálni, mint te.
Két érdekes cikk, remélem tudsz belőlük magadnak meríteni egy-két gondolatot: [link]
Kezdésnek: ha pl egy teljesen új helyre mész, pl új suli, új emberek, akkor nagyjából lődd be, hogy kikkel leszel együtt, és kérdezd meg, hogy ők miért jöttek ide, vagy hogy milyen érzés hogy ide jöttek...stb. Általános témák a jók ilyenkor.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!