Nagyon régtől ezvan, de miért?
Figyelt kérdés
Az évek során rájöttem nagyon magányos vagyok. Világ végén mindentől, mindenkitől messze lakom. Van úgy, h nem találkozók senkivel hetekig. Nem nagyon volt olyan csoport ahová valaha is beletartoztam volna istenigazából, mi fog kituntem olyannal ami esetleg nem fogadható el könnyen, esetleg nem hétközbapi. így senki sincs aki megért engem. Magányos farkas leszek lassan. Nem tudom, hogy mi bennem a hiba. 18/F2014. júl. 21. 00:14
1/1 anonim válasza:
Ne azon gondolkodj ,hogy miért van ez így hanem tegyél ellene . Nem fog az öledbe hullani egy jófej társaság,egy csinos csaj . Ne sajnálkozz ,hanem fogd magad és menj el szórakozni ,ismerkedni . A világ végéről is megy busz ,vonat egy közeli városba ,szóval ez nem lehet kifogás. Menj el egy ismerősöddel bulizni és ott is ismerkedhetsz vagy menj el sportolni de olyanba ahol vannak csapattáraid legalább addig se lennél egyedül :) annyi lehetőség van . Ne legyél félénk ,sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!