Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is ezvan, vagy csak nekem?

Másnak is ezvan, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
Még nyáron vettem egy epilátort,és amikor használom akkor nagyon fáj. De nem is ez a legnagyobb gondom,hanem az hogy utána majdnem egy hétig piros a bőröm,de nagyon durván. És rendszeresen járok úszni és ugye nem szerncsés dolog hogy ilyen hónaljjal megyek edzésre. Epilátor elött gyantát használtam és azzal is ez történt... :( A borotvát meg légyszi ne javasoljátok mert nem szeretem,valami másegoldást viszont tudtok ?
2013. jan. 7. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Amivel ezt enyhithetem az az, ha epilálás után fertőtlenitem egészségügyi szesszel utána meg vékony hidratálókrémmel bekenem.
2013. jan. 7. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

Esetleg szőrtelenítő krém?

2013. jan. 7. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
próbáltam a szőrtelenítő krémet is de nekem nem jött be...
2013. jan. 7. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen érzékeny a bőröm sajnos:(

A Dm-ben lehet kapni szőrtüsző gyulladás elleni krémet az a bőrt is nyugtatja.Én mindig bekenem vele a bőröm miután szőrtelenítek és nem szokott úgy kipirosodni.(de lehet hogy majd úgy érzed hogy csíp kicsit de az azért van mert érzékeny a bőröd de utána nagyon szép lesz)

egyébként ha a hűtőben tárolod kellemesen hűsíti majd a bőröd:)

2013. jan. 7. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia,

én azt javaslom, hogy inkább menj el kozmetikushoz, aki cukorpasztával vagy mézemulzióval dolgozik és professzionálisan ki tudja tépni a szőrödet. Kevésbé fog fájni gyantázás közben is és utána sem lesz ez a pirosság.

2013. jan. 8. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!