Mért nem jövök be a csajoknak? Külsöleg belsöleg?
Hmmm.
Kicsit furcsa vagy mégis, legalábbis nekem ez jött át.
Ez a nick neved: "A világ legjobbja". Ez utalhat optimizmusra, de végtelen egoizmusra is.
Amennyiben optimizmusra utal, akkor rendben, de az általában nem szimpatikus az embereknek, ha valaki totál egoista - és észre sem veszi magát.
Mivel nekünk nincs lehetőségünk ezt eldönteni, marad a te önismereted - de ne csapd be magadat.
Az, hogy szép valaki, teljesen relatív! Nézd meg a modelleket, sokuk nem nevezhető klasszikus szépségnek. A külső nem számít annyit, mint gondolják sokan.
A szerelem a legfontosabb, ha valaki szerelmes lesz beléd nem azért fog beléd szeretni, ahogy kinézel! (Legalábbis az én esetemben sosem a külső volt a lényeg.)
El nem tudom képzelni, hogy a lányoknak annyira a szex kelljen, ahogyan a haverod állította... legalábbis az ismerőseim között mindegyik lánynak a szeretet, törődés, figyelmesség a fontosabb.
Keresgélj más körökben.
Láttam már olyan fiút, akinek komoly testi fogyatékossága volt és eszméletlenül szimpatikus egyénisége volt, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha tényleg kiegyensúlyozott a személyiséged, akkor aggodalomra semmi ok!
Nyugi, nem mindenkinek ugyanakkor érkezik el a szerelem, párkapcsolat. Először magadat találd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!