Ha az egyik ismerősöm belsőleg olyan mint Jézus, a megváltó, lehetséges hogy Jézus második eljövetele eljött?
Figyelt kérdés
Csak erkölcsös,komoly válaszokat adjatok!2014. febr. 8. 11:32
1/9 anonim válasza:
Odamész az illetőhöz: "Bocsi, ne haragudj, csak azt szeretném kérdezni nem te vagy véletlenül Jézus?"
2/9 anonim válasza:
Hát ha tud gyógyítani, meg vízből bort csinálni, és eleve szűz lány szülte, akkor lehetséges..
Komolyra fordítva, szerencsére vannak még ilyen kedves, segítőkész, akár önfeláldozásra is képes emberek, akik nagyon is a szívükön viselik mások sorsát. Attól ő még nem félisten, csak egy nagyon jó ember.
3/9 anonim válasza:
Az én egyik ismerősöm, meg szakasztott, mint az antikrisztus, úgyhogy tuti itt a világvége. :)
4/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem honnan tudod, hogy milyen volt Jézus?
Én keresztény ember vagyok, hiszem és félem az Urat. De nem mernék ilyen kijelentést tenni senkiről. Hisz nem ismertük Jézust, pontosan nem tudhatjuk, hogy milyen ember volt.
5/9 anonim válasza:
Komolyan kérdezem,mit értesz az alatt,hogy belsőleg olyan,mint Jézus?
6/9 A kérdező kommentje:
azt értem rajta, hogy adakozó és én láttam hogy csodát is tett! Mindenkivel jó és a bibliából prédikál,példabeszédeket mondd.
2014. febr. 8. 15:09
7/9 anonim válasza:
Hát figyelj,vannak ilyen típusú emberek.Nincsenek túl sokan,de vannak.Ez ennyit jelent.A csoda amúgy miben nyilvánult meg?
8/9 anonim válasza:
Utolsó:
Tuti abban, hogy szűz lány szülte xD
9/9 A kérdező kommentje:
nem, többször elvarázsolta a vizet borrá,meggyógyított!!
2014. febr. 8. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!