Munkanélküli, egyedólálló nő mit tegyen hogy ne csavarodjon be teljesen?
Elég pozitívan szoktam állni mindenhez.
De valahogy most ezen a nyáron megtörtem.
Olyan érzésem van, mintha mindenki baromi elfoglalt lenne,
jönne menne, programkodna megállás nélkül én meg csak szemlélném őket mozdulatlanul.
5éve ért véget az utolsó párkapcsolatom.
Azóta csak kalandjaim voltak meg ismerkedési kísérletek, amik 1-2 héten belül kudarcot vallottak valamilyen oknál fogva.
Itt a nyár, nekem minimális bevételem van.
Keresek fix állást, de csak alkalmi munkákat találok.
Így behatároltak a lehetőségeim, milyen programokra vagyok anyagilag kapacitálva.
Hétköznap szoktam találkozni a barátaimmal.
Heti 1-2-3 x.
Viszont minden hétvégén itthon ülök , mert minden barátom akkor éli a szerelmi éli a szerelmi életét és ebbe nem akarok bepofátlankodni.
Ilyeneket csinálok , hogy elmegyek sétálni egyedül 5-10 kmeket.
Kiülök a parkba olvasni.
Kocogni járok.
Olyan érzésem van, mintha már mindenki megtalálta volna a párját és nekem nem jutott volna.
Talán egy másik életben.
:)
32N
MLM vagy call center?
:-D
Ha gondolod, annyiban tudok segíteni, hogy beszélgetek
veled (bár lehet már összefutottunk itt az oldalon, nincs
kint a neved a kérdésnél). Bár sokat dolgozok, de ezenkí-
vül nincs más elfoglaltságom, és szívesen beszélgetek
akármiről. Legalább leköt :)
34F
MLM - nekem is ez volt az első gondolatom a 4-es válaszoló felajánlására :) De ha tévedtem, akkor elnézést kérek!
Amikor munkanélküli voltam, én is hasonlóan éreztem. Meg részben most is, mert hétvégén szinte sehova sem megyek, minden barátomnak van párja és nyilván inkább velük vannak.
Szerintem jó hobbikat választottál, legalább nem a négy fal között ülsz egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!