Amikor először megyünk a Munkanélküli Hivatalba, akkor mi vár ránk?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam meg.Szóval az a helyzet,hogy most végeztem a szakmunkáson,és munkát keresek.Holnap kellene bemennem a Munkanélküli Hivatalba,de még sosem voltam ott,nem tudom hogy mi lesz ott,mit kell csináljak.Szóval erre lennék kíváncsi,hogy mi lesz majd ott?Nekem mit kell csinálnom?Előre is köszönöm! :)2014. júl. 2. 14:04
1/5 anonim válasza:
Oltári nagy sorra ,és várakozásra. Aztán kapsz egy pecsétet ,megkérdezik 2 mondatban ki vagy és mehetsz utadra, és kapsz egy másik időpontot . Ha nagy szerencséd van adnak egy papírt néhány munkalehetőséggel rajta, azt majd hívogathatod .Szóval értelmetlen az egész, de aki ott dolgozik annak munkát ad, szóval ennyi értelme mégis van.
2/5 anonim válasza:
Vidd magaddal a személyes okmányaidat, majd felveszik az adataidat. No meg vidd magaddal a bizonyítványodat, és minden olyan egyéb igazolványt, stb. amely valamely szakma, ismeret, vizsga elvégzését igazolja.
Majd megkérdezik még, hogy valójában milyen szakmában, területen stb. szeretnél dolgozni, de valójában az ilyen kérdéseknek semmi jelentősége nincs, nem lesz.
A többi pedig, amit az előző írt.
3/5 anonim válasza:
Az első kettő leírt mindent, azért van az a hivatal, hogy lehessen foglalkoztatni jó sok hivatalnokot. De igazi munkát nem végeznek, semmit sem csinálnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. júl. 3. 09:33
5/5 anonim válasza:
Nem sokat fognak segíteni csak másik időpontot kapsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!