Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan lány/nő, aki...

Van itt olyan lány/nő, aki különcnek számít, és emiatt senki sem fogadja el?

Figyelt kérdés

Azért írtam ki a kérdést,mert elvileg hozzám hasonló emberekkel kéne ismerkednem,de még nem találkoztam ilyennel,fogalmam sincs hol lehetnek,jobb ötlet híján itt próbálok ráakadni.Egy ilyen társadalomba jól beilleszkedett embernek túl sok vagyok,furának tűnhetek a teljesen más világnézet miatt,így az átlagemberek között párt sem fogok találni,legalábbis olyat nem, aki mellett önmagam lehetek,és képes elfogadni.

Nem a világfájdalommal küszködő tinikre gondolok,és nem is azokra akik azt állítják hogy őket senki sem érti meg,mert annyira mások,aztán elémtárul egy sablonos tucatribi,a sokszáz barátnőjével együtt...

A kíváncsiskodó kívülállók kérdéseire sem fogok válaszolni,így csak olyanok írjanak,akikre illik a leírásom!

Az életkorom 19 év, mielőtt húszan megkérdeznék,és Pest megyében lakom.

2014. júl. 7. 16:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy nem menekülnék sikítva semmi,és senki elől :D Ami másoknak már a tabu kategória,és amire azt mondják hogy "na ez nekem már sok",az belőlem nem vált ki sokkhatást,inkább érdekesnek tartom,vagy hogy is mondjam?! Közelebb állnak hozzám a tabu dolgok,mint a társadalmi normáknak megfelelően élő emberek mindennapi szarságai.
2014. júl. 7. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Anime és zászló fan vagyok

Keresztyén. És picit visszahúzódó.

Imádok fényképezni, és túl őszinte vagyok.

Írok, bár egyre kevésbé lelkesen, mert inkább szerepezek.

Ha a gépem bírná, valószínűleg nagyon kocka lennék. (akarom LOL.ozni, meg Metinezni, és nem tudok T.T)

A barátaima kb 70%-a lezbikus vagy bi.

Van egy animés klubbom, ahol egymást országneveken szóllítjuk. (persze vannak kivételek) Ennek következtében a Kanadára is hallgatok, mint becenév. (Vagy Cana-chan, Kana...)

Jupp, kicsit más vagyok, mint a társaim. (kicsit... Kicst nagyon) De igaziból van pár ismerősöm, aki hasonló érdeklődésű (Vagy vannak pontok, amiben hasonlók) És úgy megvagyok. Nem érdekel ki mit gondol, az vagyok aki.

És szerintem ha valaki fel meri vállalni magát az tök jó dolog.

23L (Kanada XD)

2014. júl. 10. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Én beszélgetnék, ismerkednék veled szívesen, ha nem baj hogy 5 évvel fiatalabb vagyok.

A társadalomba beilleszkedett embereknek én is furának tűnhetek, a világnézetem nem tudom mennyiben tér el az átlagtól, de ha csak a korombelieket nézzük akkor nagyon.

Ha úgy gondolod hogy akarsz velem ismerkedni írj privit, ide nem akarok konkrétabb infókat kirakni.

2014. júl. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!