Nagyon gáz lenne, ha vennék magamnak egy kiscicát, hogy enyhítsem a szeretethiányomat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat csalódtam már az emberekben, de magamban is. Nem hinném, hogy lenne erőm egy kapcsolathoz, de nélküle meg élőhalottnak érzem magam és szeretnék egy élőlényt szeretni.2014. júl. 3. 22:37
21/30 anonim válasza:
Töltenél fel magdról 1 képet vagy megadnád a facebook -odat?
22/30 anonim válasza:
Én már csak azért élek, mert macskám van, rengeteg szeretetet tud adni. Imádni valóak.
23/30 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy nem tudok kit szeretni. A szüleimet, testvéremet, barátaimat zavarná a túlzott lelkesedésem, ha értitek mire gondolok.
2014. júl. 4. 19:23
24/30 anonim válasza:
Engem szerethetsz, nem leszek miatta mérges.
25/30 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt csak egy állatka bírná ki.
2014. júl. 4. 20:23
27/30 A kérdező kommentje:
:) ezt kétlem.
2014. júl. 4. 20:52
28/30 anonim válasza:
Azért lettek teremtve, hogy az ember örömét lelje bennük. Legalábbis szerintem, mivel azonkívül sok hasznuk nincs. Abban is biztos vagyok, ha eljön az ideje, megismered azt az embert, vagy embereket kik életedet szebbé teszik. Kitartás :-)
29/30 anonim válasza:
kutyus kellene neked, az sokkal jobban kötődik az emberhez, a macska meg elég számító egy dög :D nekem is van most 4 cicám, persze azért szeretem őket.
30/30 anonim válasza:
Kérdező! 07-03 23:54 vagyok és nem válaszoltál :( ezt vegyem nemnek? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!