Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon gáz lenne, ha vennék...

Nagyon gáz lenne, ha vennék magamnak egy kiscicát, hogy enyhítsem a szeretethiányomat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat csalódtam már az emberekben, de magamban is. Nem hinném, hogy lenne erőm egy kapcsolathoz, de nélküle meg élőhalottnak érzem magam és szeretnék egy élőlényt szeretni.

2014. júl. 3. 22:37
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
19%

Egyáltalán nem aranyos, hanem gáz.

Aki azt mondta hogy aranyos, képzeljen már el egy olyan életet, hogy sem szülők, sem rokonok, se barátok, sem haverok, sem házastárs, sem gyermek, senki...csak a macska.

Boldog lenne? Persze, hogy nem.

2014. júl. 3. 22:48
 12/30 anonim ***** válasza:
64%
Imádom a kiscicákat. Annyira szeretnivaló lények,hogy meg tudnám őket zabálni. Najó nem. Egyáltalán nem gáz!!
2014. júl. 3. 23:00
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Adok neked ingyen is kiscicát. Nagyon aranyos, de az emberi kapcsolatokat nem pótolja. Bár van, hogy feldobja a napomat.
2014. júl. 3. 23:01
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

A kiscica a legjobb dolog.

Szerintem vegyél mindenképp, nagyon aranyos jószág még a nagy cica is, pláne a kicsi.

Illetve szerintem nem is kell venni, mert ingyen is lehet kapni. Nekem legalábbis nem lenne fontos, hogy fajtiszta legyen, egy egyszerű kis cirmos házimacskával tök jól kijönnék. Csak félő, hogy megenném, olyan aranyosak...

2014. júl. 3. 23:02
 15/30 anonim ***** válasza:

Az ilyen pótlékokból nem szokott sok jó kisülni. Állatot azért kell tartani, mert szereted az adott fajt, nem pedig mert valamit pótolni akarsz vele, mert akkor valószínűleg nagyot fogsz csalódni.

Kutyát azért nem ajánlom, mert tudni kell megnevelni, határozottnak lenni vele, ha esik, ha fúj, ha öregasszonyok potyognak az égből akkor is foglalkozni vele, sétálni menni, fárasztani. Ha egy kapcsolathoz nincs erőd, nem biztos, hogy ehhez 15 éven keresztül lenne.

A macskák hálátlan dögök, erre rá fogsz jönni, amint szétkarmolja néhány bútorodat, merő barátságból lerágja a fél karadat, rád fúj, ha nincs kedve hozzád és magasról tesz a problémáidra.

(Macskáim vannak.)

2014. júl. 3. 23:04
 16/30 anonim ***** válasza:
Az állatoknál senki nem tud több szeretetet adni.. egyébként én is így vagyok, rengeteget bántottak, megaláztak, "megdobáltak".. de rájöttem hogy nem szabad hogy emiatt boldogtalan legyek.. nem szabad hogy ezért ne szeressem az embereket! Nem szennyezem a saját lelkem mások gonoszsága miatt! Próbáld te is így felfogni, állj szeretettel másokhoz.. fogadd be őket... ne fordulj el tőlük! Sok ilyen csalódott ember van a földön, de nem szabad így elfordulni a világtól, mert akkor nem él az ember. Bocsáss meg magadban mindenkinek, ezzel a te lelked is megnyugszik! Ne gyűlöld, hanem sajnáld a gonosz embereket, hisz elvakítja őket a sötétség.. segítenünk kell rajtuk! Meg kell világosodnunk, hogy általunk másokhoz is eljusson a fény, az ISTEN!
2014. júl. 3. 23:14
 17/30 anonim ***** válasza:

Alapvetően jó ötlet, de a jövődet ne kizárólag macskák társaságában képzeld el.

Nekem sziámim van. Ennyire ragaszkodó, rengeteg szeretettel rendelkező élőlényt még nem láttam. A macska csak velem ilyen, a sziáminak csak egy gazdája van, de azt ő választja ki.

2014. júl. 3. 23:21
 18/30 anonim ***** válasza:
dehogy gáz, én imádom a cicákat *.* merre laksz? :oo ha esetleg véletlenül debreceni lennél, átmehetek hozzád cicázni? :o komolyan kérdezem, a szüleim nem engedik, hogy bármilyen állatom legyen, pedig mindig is akartam egy kiscicát és semelyik ismerősömnek nincs kiscicája...csak maximum nagymacskáik, de azok meg embergyűlölők és fújnak rám már akkor is, ha rájuk nézek...
2014. júl. 3. 23:54
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

drogelvonó után a full elidegenedett kitisztultnak szokták ajánlani,hogy először egy növényt vegyen,ami nem kaktusz.

aztán ha életben marad egy évig a lakásodban,utána vehetsz egy kutyát.

azért kutyát,mert az sokkal komolyabb felelősség,mint a macska és akarva akaratlan minimálisan,vagy akár jelentősen de sétáltatás közben beszélgetni fogsz másokkal,ezért szociálisan fejlesztőbb.

jobban kell gondoskodni róla,nagyobbak az igényei.

ui.

kölcsönkért kutyával 4 csajt szedtem eddig fel,a mostani bnőmet is így ismertem meg:)

azóta van már 2 saját kutyánk.

2014. júl. 4. 01:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sziámi cicám van :) annál szeretetteljesebb, ragaszkodóbb ki lény nem létezik. Ők speciális fajta, amik nagyon emberközpontúak, és mindegy hogy hol vannak, csak a saját gazdijukkal lehessenek :) Nagyon szeretnek beszélgetni, válaszolnak ha hozzájuk szólsz. Az enyém mindenhova követ a lakásban, és cipeli a kedvenc játékát. Elképesztő, de imádnak visszahozni dolgokat, szóval ha eldobod, akkor csak úgy nyargal utána, és visszahozza neked :D Tehát én nagyon tudom ajánlani ^^

Ja és szokj hozzá de ha viszed hordozóban valahova, szinte rögtön ámuldozó tömeg vesz körül hogy milyen csodaszép :)

(egyetlen hátrány, hogy úton is hangos, foglalkozni kell vele)

2014. júl. 4. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!